Fanfáry
Fanfáry
Nemáte někdo fanfáry místo klaksonu ? Já totiž dostal sadu, je v tom kompresor a tři trubky. Ještě jsem to nikdy neslyšel. Dělá to velkej kravál? Neni to kravina, to bych to radši prodal než si dělal ostudu. Díky.
- Reklama
No těžko říci... Asi každá fanfára je slyšet jinak, takže ti neporadím...
Někomu se to líbí a někomu ne. Ale máš jistotu, že když na někoho zatroubíš, tak tě na 100% pozná, aniž by se otáčel...
Ale nevím, jak na to reagují policisté
Někomu se to líbí a někomu ne. Ale máš jistotu, že když na někoho zatroubíš, tak tě na 100% pozná, aniž by se otáčel...
Ale nevím, jak na to reagují policisté

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No když už to tady mam, tak to alespoň vyzkoušim. Pak uvidim, třeba mi to nic neřekne a prodam to. Teď jsem to rozdělal, koukam na zapojeni a je to docela šikovny, když se k tomu přikoupi přepínač tak se dá udělat aby to troubilo buď normalně nebo přes trubky. Ještě to musim zapojit a jsem zvědavej na ten kravál 

Prosím o radu nějakýho člověka co se vyzná v elektrice. Chci se zeptat jestli můžu ty famfáry připojit na stávající rozvody el. Prostě jen přidělat zařízení a připojit kabely od klaksonu. Tady je schema :
http://img388.imageshack.us/my.php?imag ... 0019wg.jpg
thx
http://img388.imageshack.us/my.php?imag ... 0019wg.jpg
thx
Jde o to že tam je nějaký relátko. A pojistka na 30A. Tak nevim abych něco neodpálil, zřejmě to bude mít slušnej odběr. Tu pojistku tam dám určitě. První jsem myslel že to relátko mám někde zaměnit za nějaké standartní. Koukal jsem tady jak dopadla astra po instalaci ledek do přístrojovky, tak bych nerad v tom trendu pokračoval.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fanfáry
Vyhrabeme zase staré téma. Tak co, máte to někdo? Kámoš to má na Vectře B a jsem koukal, teda ušima... Se mi to líbí, tak bych to bral, ale udělat mimo klasický klakson, jde to? A jde poskládat vlastní melodie?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
jen takové malé OT
kamarád měl ve felině namontovaný zvonek z tramvaje
" a to byl hukot na přechodu "

kamarád měl ve felině namontovaný zvonek z tramvaje

-
- Kontaktovat uživatele:
já mám.. klasická fanfára.. tří tóny... ale docela málo místa na umístění .... na zvlášť tlačítko. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."