Kurýr
Kurýr
čaute lidi, v pátek se chystám do Ostravy. Přesněji řečeno do Rychvaldu a do Hnojníku. Proto kdo by potřeboval někomu něco odvézt tím směrem, jsem ochoten pomoci. Zpátky to asi nepůjde, páč jedu pro vojenskej stan a budu rád když ho narvu do auta
- Reklama
Re: Kurýr
Tak pozdravuj toho vraha...spartakiádního...bo jak se mu řikalo 

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
No a já se pro změnu v pátek chystám do Prahy. (tam vlakem, zpátky autíčkem - malinkým ale).

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

Slag píše:Tak pozdravuj toho vraha...spartakiádního...bo jak se mu řikalo

Kdesi jsem čul, že spartakiádní vrah - Jiří Straka - žije v Hnojníku u F-M.Majla píše:![]()
Nějak nechápu
![]()
Já tam svého času jezdil pro ložiska, ale neviděl jsem ho

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
SLAG aha, to jsem nevěděl. Paradoxem je ta skutečnost, že spartakiádní vrah zabil sestru mého kámoše 

Gallo píše:Asi tě využiju.
Povídej, přeháněj......................................... Nebo radši nepřeháněj

Člověče, tímhle topicem jsi se mi trefil do bolavé paty. Nejedete někdo v nejbližší době trasu Cheb - Praha?
Potřeboval bych něco přivézt ze Skalné a už několik dní marně vymýšlím, jak na to (a klidně za to i něco zaplatím nebo se nějak jinak revanšuji).
Potřeboval bych něco přivézt ze Skalné a už několik dní marně vymýšlím, jak na to (a klidně za to i něco zaplatím nebo se nějak jinak revanšuji).
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
....vyprávěj co by si rád.....Majla píše:Povídej, přeháněj.

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE