Máte někdo (asi spíš otázka na naše drahé polovičky) zkušenosti s domácími spotřebiči Monetti (vestavna trouba + deska+odsavač)? Popř. co doma používáte (víte jak to myslím )
My máme všechno Whirlpool a zatím maximální spokojenost. Vyskytla se jen jedna závada ještě v záruce a bez problémů tu byl opravář druhý den. Jen se to muselo trochu složitě vytelefonovat přes nějakou centrálu.
Mike.S píše:my máme sklokeramickou varnou desku, digestoř a vestavnou troubu od Ardo a chladničku a myčku od Siemensu, všechno funguje cca 5 let a v poho
Ardo máme pračku.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Monetti neznám, mám samostatnou vestavku troubu, samostatnou vestavku desku a digestoř od Baumaticu a naprostá spokojenost. Obzvlášť za ty ceny, který na to mám.
Trochu reklamy: kdyby jste chtěl někdo něco od Baumaticu tak SZ, spoustu věcí od nich umím na tátovu firmu se slušnou slevou.
Celkem by mě zajímalo na jaké by se dalo dostat ceny tech spotřebičů měl bych zájem o set
plynový varná deska (4 hořáky, el. zapalování)
+
horkovzdušná trouba ( nemusí to mít 30 funkcí spis aby rychle pekla a byla spotřebou energie A nebo A+ - to nevim jestli se u troub dela)
+
digestor - nejsem rozhodlý jestli komínová nebo takova ta vysouvaci
+
lednička max do výšky 180-185 mrazak dole (2-3 suplata) spotřeba jedině A+
POkud by to bylo možné udělat nějakou nabídku do SZ byl bych rád. Díky
Naposledy upravil(a) Jocker dne 25 lis 2008, 22:30, celkem upraveno 1 x.