Shell Master Card od Citibank

Co se jinam nehodí pište sem
herminator
Kontaktovat uživatele:

Shell Master Card od Citibank

Příspěvek od herminator » 07 lis 2008, 12:33

Zdar pánové a dámy :D , máte někdo zkušenosti s touhle kartou? Otravuje mě nějaký trouba po telefonu a pějě mi na tuhle kartu krásné písně a kolik že to nemá výhod, tak se chci zeptat jestli mě netahá tak trošku za hožku :lol:

Dík za každé info 8)
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná

Reklama

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 07 lis 2008, 12:47

kdyby jen na pevnou, mě volají i na mobil :cry:

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 07 lis 2008, 12:49

Kdyby to bylo tak výhodné, jak vždycky slibují, na čem by asi vydělávali? Tyhle karty nemají výhodu ani jednu. Z vlastní zkušenosti radím, nebrat, nebrat a nebrat. Rovnou je poslat do pr....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 07 lis 2008, 13:17

Tyto karty vsechny funguji na stejnem princupu RPSN je treba 25% coz je ranec, ty si vyberes 20litru z karty prvni splaku das treba litr a oni si z toho vemou 900 a tobe pripisou kilo, takze je lepsi si zridit kontokorent a pak penize brat z nej, tzn. ze jdes na svem ucte do minusu, procenta jsou mnohem lepsi nez tato zlodejna...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 07 lis 2008, 13:18

milosh píše:Tyto karty vsechny funguji na stejnem princupu RPSN je treba 25% coz je ranec, ty si vyberes 20litru z karty prvni splaku das treba litr a oni si z toho vemou 900 a tobe pripisou kilo, takze je lepsi si zridit kontokorent a pak penize brat z nej, tzn. ze jdes na svem ucte do minusu, procenta jsou mnohem lepsi nez tato zlodejna...
Asi máš taky své zkušenosti. 8)
Obrázek Obrázek O nás

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 07 lis 2008, 13:29

Nojo pred lety jsem byl mladej a chudej ted jsem starej a to samy :D ale uz ne tolik jako predtim a proste jsem kartu vzal s domnenim ze to je klasicka platebni karta no nebyla :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 07 lis 2008, 13:31

Nápodobně. Pak se člověk nestačí divit, kolik musí platit.
Obrázek Obrázek O nás

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 07 lis 2008, 14:30

milosh píše:Tyto karty vsechny funguji na stejnem princupu RPSN je treba 25% coz je ranec, ty si vyberes 20litru z karty prvni splaku das treba litr a oni si z toho vemou 900 a tobe pripisou kilo, takze je lepsi si zridit kontokorent a pak penize brat z nej, tzn. ze jdes na svem ucte do minusu, procenta jsou mnohem lepsi nez tato zlodejna...
no nevím zdali se jedná o tento produkt, který tady popisuješ, co jsem ho pochopil v tom telefénu, tak jde o to sbírat slevy na tankování paliva na pumpách Shell. Tzn. nafasuješ kartu, dle tvého výdělku ti bude stanoven limit a pak touto kartou platíš při nákupu na Shellce a i všude jinde kde berou karty mastercard. Těmito platbami se ti sbírají slevy na další nákup benzínu/nafta. Samozřejmě penize, které touto kartou zaplatíš tam musíš samozřejmě vrátit, tzn. jednou za měsíc tam pošleš ze svého běžného účtu to co jsi vyčerpal... Právě proto, že to vypadá takhle jednoduše se mi to moc nezdá a proto se vás ptám kluci 8)

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 07 lis 2008, 15:50

no nevím zdali se jedná o tento produkt, který tady popisuješ, co jsem ho pochopil v tom telefénu, tak jde o to sbírat slevy na tankování paliva na pumpách Shell. Tzn. nafasuješ kartu, dle tvého výdělku ti bude stanoven limit a pak touto kartou platíš při nákupu na Shellce a i všude jinde kde berou karty mastercard. Těmito platbami se ti sbírají slevy na další nákup benzínu/nafta. Samozřejmě penize, které touto kartou zaplatíš tam musíš samozřejmě vrátit, tzn. jednou za měsíc tam pošleš ze svého běžného účtu to co jsi vyčerpal... Právě proto, že to vypadá takhle jednoduše se mi to moc nezdá a proto se vás ptám kluci

Ahoj pánové dělám v bance, nebudu jsmenovat v které :D :D, tyto druhy jak prokoho jsou výhodné :o :o . Pokud to co vyčerpete s uvedených karet do 50 dnů vrátíte neplatíte žádné útoky, ale průser je když to přeženete, pak ty úroky jsou dosti velké :evil: :evil: .

Jak už tady naznačil Milosh - kontokorent je na 100% lepší a osobně bych do této karty nešel a vím proč ( nesnáším pořád sledovat kdy konči toto období apod. ). tak že na závěr jen tolik Karty ne - kontokrent ano :D .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 07 lis 2008, 16:00

A nejlepe ani kontokorent ani takovouhle kartu.

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 07 lis 2008, 16:17

tak to maš svatou pravdu, prostě žádné dluhy :) :) :) :) .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator » 07 lis 2008, 17:24

díky za osvětlení, s těma dluhama to je naprosto jasný, žádný dluh dobrý dluh :lol: .
Mě tam ani tak nešlo o to abych si z toho půjčoval love, ale spíš o to, sbírat nákupama ty bonusy a pak uplatňovat slevu na tankování nafty, jenže když jsem si to na těch jejich stránkách spočítal, tak bych měl roční úsporu cca. 1000,- no a to na to teda fakt prdím :lol:, k tomu furt sledovat kdy tam poslat love zpátky aby mi nenaskákali úroky, tak to teda "fuck off smelly seal"... Marné no, třeba bude zas tankovat za full cost :cry: :cry: :cry:

manli2

Příspěvek od manli2 » 07 lis 2008, 17:54

já mám něco podobnýho... akorát od čs....a jako pěkně jsem se do toho zamotal :-D :lol: :(
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 07 lis 2008, 17:58

syn mi vyrost z přeskáčů, měl jet se školou na lyžák, nemohl jsem ho sklamat, zavolal sem houmkredit a byly dárky dva, přeskáče a nový lyže (nevadí že než to zaplatim z nich zase vyroste 8) )

a ještě sem dostal český film zdarma (v ceně 49kč) :lol:

tydle skurvený reklamy bych zakázal
Naposledy upravil(a) Vojta dne 07 lis 2008, 17:59, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Pitman

Příspěvek od Pitman » 07 lis 2008, 17:59

herminator píše:díky za osvětlení, s těma dluhama to je naprosto jasný, žádný dluh dobrý dluh :lol: .
Mě tam ani tak nešlo o to abych si z toho půjčoval love, ale spíš o to, sbírat nákupama ty bonusy a pak uplatňovat slevu na tankování nafty, jenže když jsem si to na těch jejich stránkách spočítal, tak bych měl roční úsporu cca. 1000,- no a to na to teda fakt prdím :lol:, k tomu furt sledovat kdy tam poslat love zpátky aby mi nenaskákali úroky, tak to teda "fuck off smelly seal"... Marné no, třeba bude zas tankovat za full cost :cry: :cry: :cry:
hele moje rada jakozto financniho poradce amatera zni....prestrihni vsechny katry krom jedne a tu pouzivej..fakt ver mi....je to nejlepsi... :P

Odpovědět