Dík za každé info

Asi máš taky své zkušenosti.milosh píše:Tyto karty vsechny funguji na stejnem princupu RPSN je treba 25% coz je ranec, ty si vyberes 20litru z karty prvni splaku das treba litr a oni si z toho vemou 900 a tobe pripisou kilo, takze je lepsi si zridit kontokorent a pak penize brat z nej, tzn. ze jdes na svem ucte do minusu, procenta jsou mnohem lepsi nez tato zlodejna...
no nevím zdali se jedná o tento produkt, který tady popisuješ, co jsem ho pochopil v tom telefénu, tak jde o to sbírat slevy na tankování paliva na pumpách Shell. Tzn. nafasuješ kartu, dle tvého výdělku ti bude stanoven limit a pak touto kartou platíš při nákupu na Shellce a i všude jinde kde berou karty mastercard. Těmito platbami se ti sbírají slevy na další nákup benzínu/nafta. Samozřejmě penize, které touto kartou zaplatíš tam musíš samozřejmě vrátit, tzn. jednou za měsíc tam pošleš ze svého běžného účtu to co jsi vyčerpal... Právě proto, že to vypadá takhle jednoduše se mi to moc nezdá a proto se vás ptám klucimilosh píše:Tyto karty vsechny funguji na stejnem princupu RPSN je treba 25% coz je ranec, ty si vyberes 20litru z karty prvni splaku das treba litr a oni si z toho vemou 900 a tobe pripisou kilo, takze je lepsi si zridit kontokorent a pak penize brat z nej, tzn. ze jdes na svem ucte do minusu, procenta jsou mnohem lepsi nez tato zlodejna...
hele moje rada jakozto financniho poradce amatera zni....prestrihni vsechny katry krom jedne a tu pouzivej..fakt ver mi....je to nejlepsi...herminator píše:díky za osvětlení, s těma dluhama to je naprosto jasný, žádný dluh dobrý dluh.
Mě tam ani tak nešlo o to abych si z toho půjčoval love, ale spíš o to, sbírat nákupama ty bonusy a pak uplatňovat slevu na tankování nafty, jenže když jsem si to na těch jejich stránkách spočítal, tak bych měl roční úsporu cca. 1000,- no a to na to teda fakt prdím, k tomu furt sledovat kdy tam poslat love zpátky aby mi nenaskákali úroky, tak to teda "fuck off smelly seal"... Marné no, třeba bude zas tankovat za full cost
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |