UKRADENO_Astra coupe
UKRADENO_Astra coupe
Auto není moje.Jen přeposílam link kdyby náhodou někdo zahlíd:(
http://www.autohificlub.cz/forum/13/278 ... DENO-!!!/0
http://www.autohificlub.cz/forum/13/278 ... DENO-!!!/0
AstraG,X18XE1,Sportive,3dv
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hazim to i na tuning forum
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nechápu...jako že někdo prodával auto tak se na něj někdo přišel podívat ale místo toho aby ho koupil tak ho večer ukrad?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
NE !!!Vojta píše:nechápu...jako že někdo prodával auto tak se na něj někdo přišel podívat ale místo toho aby ho koupil tak ho večer ukrad?
Kamos mel auto (vytuneny) , jel s ním do Mimoně, tam si ho nějakej týpek vytipoval že ho chce, takto řekl někomu z fora kde měl auto i ten můj kamoš a tak prostě mu ho ukrad. Jenže když se pak ten "budoucí" majitel šel na něj podívat, tak řek že ho prostě nechce, tak oc s autem viď, tak ten kluk z fora nabídnul mýmu kámošovi, že si může svoje auto vykoupit. Uz jasné ?
hmmm...a nebyla by tam este ta o ty pernikovy chaloupce?M9RA píše: NE !!!
Kamos mel auto (vytuneny) , jel s ním do Mimoně, tam si ho nějakej týpek vytipoval že ho chce, takto řekl někomu z fora kde měl auto i ten můj kamoš a tak prostě mu ho ukrad. Jenže když se pak ten "budoucí" majitel šel na něj podívat, tak řek že ho prostě nechce, tak oc s autem viď, tak ten kluk z fora nabídnul mýmu kámošovi, že si může svoje auto vykoupit. Uz jasné ?
Opel Astra Coupe Turbo
jo tu bych taky bral, já myslel že naše policie na takovýdle triviální případy stačíMike píše:hmmm...a nebyla by tam este ta o ty pernikovy chaloupce?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz