Ajťáci, help please
Re: Ajťáci, help please
Pochopil jsem správně tento stav?
Máš doma 2 desktopy a jeden Notebook.
Dále 2× 2,5" disky a je 1× 3,5" disk.
A z ničeho se ti všechny tři disky začaly chovat divně na obou desktopech, na notebooku fungují a jediná změna co jsi mezi tím provedl byla přeinstalace Windows na jednom z desktopů?
Máš doma 2 desktopy a jeden Notebook.
Dále 2× 2,5" disky a je 1× 3,5" disk.
A z ničeho se ti všechny tři disky začaly chovat divně na obou desktopech, na notebooku fungují a jediná změna co jsi mezi tím provedl byla přeinstalace Windows na jednom z desktopů?
- Reklama
Možná blbost, ale mrknul bych se pod chladiče v PC a to konkrétně zdroj, procák, chipset a grafika. Tohle umí divy to by ses divil 
Jak není dobře uchlazená deska, tak to dokáže vydávat takový chybový hlášky a třeba i na USB, že by jsi to někdy raději vyhodil celý z okna, vlastní zkušenost.

Jak není dobře uchlazená deska, tak to dokáže vydávat takový chybový hlášky a třeba i na USB, že by jsi to někdy raději vyhodil celý z okna, vlastní zkušenost.
Mobil : 602318645
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Chlazením to není,páč to dělá i můj PC a ten je chlazenej sakra dobře.A dceřin taky,jen na procesoru visí 800g mědi.
Čištění max. každý druhý měsíc od prachu.
Jo a disky nepřipojuji naráz,vždycky jen 1,občas,když potřebuji přesunout větší balík dat.Zatím to řeším nasdílením disku v jednom PC a do druhého si to pošlu po síti,ale jedna nepraktická věc,musím tahat LAN kabel přes celý byt(páč WI-FI je pomalá),což dost otravuje,hlavně mamku.
Ale napadla mne ještě jedna věc co jsem nezkusil,páč se mi do toho fakt nechce,znova všecko nastavovat,resetnout BIOS.Sice jsem se v něm nevrtal,ale třeba tomu hráblo a dělá bordel.Jak se říká,nejjednoduší lék na PC je většinou restart.To je taky zkušenost.
Už jsem zkoušel i hejbat s veškerou kabeláží a konektory,kvůli zalehlým kontaktům a nic.

Jo a disky nepřipojuji naráz,vždycky jen 1,občas,když potřebuji přesunout větší balík dat.Zatím to řeším nasdílením disku v jednom PC a do druhého si to pošlu po síti,ale jedna nepraktická věc,musím tahat LAN kabel přes celý byt(páč WI-FI je pomalá),což dost otravuje,hlavně mamku.

Ale napadla mne ještě jedna věc co jsem nezkusil,páč se mi do toho fakt nechce,znova všecko nastavovat,resetnout BIOS.Sice jsem se v něm nevrtal,ale třeba tomu hráblo a dělá bordel.Jak se říká,nejjednoduší lék na PC je většinou restart.To je taky zkušenost.
Už jsem zkoušel i hejbat s veškerou kabeláží a konektory,kvůli zalehlým kontaktům a nic.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Takže reset biosu (desky do tov. nast.) přez switch (dle manuallu k desce) a pak zase nastavit bios, hmm zkus a uvidiš 

Mobil : 602318645
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
jo,přesně tak,jak bude čas
ani IT odborníci co znám už nevědí.Zkusil jsem i jeden z disků vyklidit a přejet hloubkovým formátem,pro jistotu a taky nic.
ani IT odborníci co znám už nevědí.Zkusil jsem i jeden z disků vyklidit a přejet hloubkovým formátem,pro jistotu a taky nic.

Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
ludia o com tu pisete...Mojmec11 píše:jo,přesně tak,jak bude čas
ak je chyba v HW (ci uz doska alebo disk) tak mozes ho formatovat od rana do vecera a aj tak ti to nepomoze...
ak doska elektricky nezvladne dva usb disky - tak ich nezvladne a mas smolu...
skus linux.. stiahni si ubuntu a nakopiruj to tam... ak to klakne, vymen disk/dosku/usb radic atd...
a ak ten ajtak nevidel blbnut usb disk, nech studuje viac

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
TeamLosi MLST 1/18 Raminator http://www.mkzobor.sk
Prosím help
Dnes jsem při zapnutém počítači vyhodil a nahodil jistič od zásuvek (nenapadlo mě že PC je zapnuté),a už mi nejde nahodit,nereaguje vůbec na vypínač.Potěšte mě co to může být,a kolik mě to bude stát.

Dnes jsem při zapnutém počítači vyhodil a nahodil jistič od zásuvek (nenapadlo mě že PC je zapnuté),a už mi nejde nahodit,nereaguje vůbec na vypínač.Potěšte mě co to může být,a kolik mě to bude stát.

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Romčo díky,už to jede.

www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Potřebovala bych poradit. Mám koupené MS Office 2007 Home&Student v češtině, ale musela jsem zformátovat disk a nemůžu se nikde dopátrat této verze ke stažení. Stačila by mi i Trial verze, Product Key mám k dispozici, ale bohužel CD tu nemám (mají ho rodiče doma). Nevíte někdo, jestli se to dá někde stáhnout? Potřebuju ale přímo tuhle verzi a v češtině, jinak na to nepasuje ten PK.
Nevíte někdo, kde by se to dalo stáhnout? Na stránkách Microsoftu mají v češtině jen verzi Professional
Potřebuju psát okruhy ke státnicím a bez wordu jsem ztracená 
Nevíte někdo, kde by se to dalo stáhnout? Na stránkách Microsoftu mají v češtině jen verzi Professional

ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
obavam sa ze mas smolu...
http://us20.trymicrosoftoffice.com/prod ... ku=3082920
ale len US/SP verzia
inak skus rapidshare
alebo nabuduce pouzivaj nejake zalohovanie (Ghost a podobne)
http://us20.trymicrosoftoffice.com/prod ... ku=3082920
ale len US/SP verzia
inak skus rapidshare

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
to sem právě našla taky
Já mám i origo cedo, ale u rodičů doma. Prozatím jsem tam hodila trial anglický a asi mi teda tatínek bude muset to instalační CD poslat.. Bože, to sem fakt teď potřebovala to formátování 

ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
nevi nekdo jak odstranim s pc Win32/toolbat mywebsearch
nasel mi to online eset scanner diki
nasel mi to online eset scanner diki
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Heh, to je přesně co mě na tom štve... různých generátorů klíčů na ten office najdeš na internetu milióny, ale když máš platný klíč tak naopak se dopátrat instalačního média je horor... přesně tohle jsem nedávno řešil po nákupu multilicence Windows 7 PRO 64bit, multilicenční klíč pro X mašin v ruce ale odkud sehnat instalační médium? Aby nebylo zašpiněné nějakými trojany, nebyla to nějaká betaverze, nebo nedejbože rovnou podstrčená verze která mi při první instalace odešle mé legální multilicenční číslo někam do internetu... právě to je ten důvod proč bych se na prohledávání wrez fór vykašlal a šel bych cestou nainstalování dočasné 60-ti denní zkušební verze office 2007 PRO přímo od Mrkvosoftu a až Ti dojde CD s home and student tak přeinstalovat...
warez fóra, share weby a nevím co všechno pirátské rozhodně nepodporovat ani svými návštěvami ani žádným stahováním, to že tak lidé činí naopak brzdí vývoj sw a zdražuje ho!
warez fóra, share weby a nevím co všechno pirátské rozhodně nepodporovat ani svými návštěvami ani žádným stahováním, to že tak lidé činí naopak brzdí vývoj sw a zdražuje ho!