Veliké díky Defovi a Yankovi za chuť a ochotu řešit mou Pražskou anabázi. Díky Vám jsem kluci viděl kus Prahy a na vlastní kůži poznal, že v nouzi poznáš přítele. Ještě jednou děkuji Defikovi za čas co se mnou strávil, Yankovi za cenne rady a za to že našel matičky, Jáje za kafčo a Terce, že nerozbila co rozbít mohla
Respekt všem
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Velké díky Žralokovi za opatření lékárničky pro mě a tátu za bezkonkurenční cenu, Alpinovi za dovoz lékárniček do Prahy na sraz a Apikovi za doručení do Pardubic a dovoz "až domů". MOC DĚKUJI VŠEM TŘEM!!!
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Velké díky patří Dennymu za dohodnutí a posléze i autolakovně "AUDILA" za práci na Astře ... Dál jsem dlužníkem AstraMana " Kakao " za dohlédnutí na pojištovnu dále za vřelé přijetí Helči a kluků z ASE dílny " Dennyho parta "
V neposlední řadě děkujem i Apíčkovi,za službu ITAL TAXI a fajn pokec
Díky Díky,jste prostě VELKÉ 1 a máme vás rádi " Mára a Peťula Caponovic "
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"