A víte co bude dneska večer? BÍLÉ PEKLO!!! A Slavie z toho bude tak vyděšená že zapomene jak se hraje hokej i v pondělí. Protože to bude bílo i v O2 aréně.
Jo, holt severní vítr je krutej....
Peklo to bylo... a doslova - i s tou tmou... a Slávistům se z toho udělalo nějak nevolno... Takže Tygříci - pozítří to musíte definitivně ROZŠTÍPNOUT!!!
A je to tady - zítra je to na Tygrech, aby ukázali, jak se vyhrává na ledě soupeře... a pozítří to musí zmáknout Becherovka... a pak už jen NÁDHERNÉ FINÁLE...
Jen mne zítra nas... s tím pos... fotbalem...
Lepší pondělí snad nemůžu ani prožívat. Odpoledne moje milovaná fotbalová Slávie a po ní již méně, ale přesto také sledovaná ta hokejová . Snad vyjdou na 100% oba zápasy
Tygři děkujeme. Není se za co stydět. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hrou jste neprohráli, bohužel rozhodčí může ovlivnit zápas. Dokažte, že Nedorost opravdu fauloval......
SLÁVISTI to si snad děláte p*del ne? Nejprv necháte Spartu vyrovnat ve fotbale a pak vyřadíte Liberec v hokeji
Ještě aby tak zítra vyhrály Vary a budu zralý na Chocholouška..
Trdlo píše:To Pitman, Majla a třetí, který hlasoval pro Slávku: Gratuluji k postupu do finále!!!
Díky, ze včerejška mám DOCELA radost (to kvůli "jen" remíze, ale díky za ní). Sparta je stále o dva bodíky za náma a v hokeji jsme čtyři krůčky od titulu
Jo jo, moje řeč!!! A když už jedni červenobílí padli, proč by měli přežít druzí?...
Nebyl by titul krásným rozloučením se starou halou?... a MISTŘI by zahájili sezónu v nové krásné hale...
Salám píše:SLÁVISTI to si snad děláte p*del ne? Nejprv necháte Spartu vyrovnat ve fotbale a pak vyřadíte Liberec v hokeji
Ještě aby tak zítra vyhrály Vary a budu zralý na Chocholouška..
Tak jak Saláme, chceš u toho Chocholouška rovnou objednat?...