Kdysi anoLeo píše:Hraje tady někdo LFS?

Mě to nejde načíst na netu, mohl by si mě poslat foto?Marky píše:Jsem tady omylem, nahodou jsem zakopl o Astru do hry Mafia.
http://dlg.uloz.to/60ac7769f79430595f15 ... i-2003.rar
Poslal jsem spatnej odkazAstraMan píše:Mě to nejde načíst na netu, mohl by si mě poslat foto?
Já jsem se cca před rokem zaseknul před nějakými vraty v misi ( jen vím že to byla skoro poslední mise ) a ani po měsíci se mě ji nepovedlo splnit...Tak jsem ji vymazal a vždy když slyším slovo FARCRY, tak si vzpomenu na ta vratajames11 píše:a FARCRY už máte dohrané? mám předposlení level a nevím jak dálmutanti jsou moc dobří
HH jednou jsem si také nechal předělat všechna auta a když jsem v misi potřeboval automobil s 5-ti místy a auto bylo jen s 4-mi místy, tak mise nešla hold udělat... byla to myslím mise, kde bylo potřeba sledovat jednoho týpka od divadla až na letiště
jo zatím COD2 pak hned 4milosh píše:cod2? dyk uz je 4.
Mám ta Tebe prosbičku... Pokud si to hrál s češtinou, můžeš mě napsat, jak se Ti ji tam povedlo dát? Já si ji sice stáhnu z netu, ale jediné co to udělá je, že mě to napíše INSTALACE DOKONČENA, ale nikde nemám na výběr si tu ČJ zvolitmilosh píše:farcry super, dojeto nekolikrat
odpověď zkus hledat tadyAstraMan píše:Mám ta Tebe prosbičku... Pokud si to hrál s češtinou, můžeš mě napsat, jak se Ti ji tam povedlo dát? Já si ji sice stáhnu z netu, ale jediné co to udělá je, že mě to napíše INSTALACE DOKONČENA, ale nikde nemám na výběr si tu ČJ zvolitmilosh píše:farcry super, dojeto nekolikrat
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |