Doporučte notebook

Co se jinam nehodí pište sem
Pepino_GH

Re: Doporučte notebook

Příspěvek od Pepino_GH » 04 kvě 2009, 12:05

Dcery mají každá svýho Acera, jedou téměř nonstop bez problému, Kolega si koupil Acer a je nešťasnej, pořád něco. Všichni mají HTC a jsou spokojený, jen já jsem nešťastný :cry: . Souhlasím s melodim, je to o kusu, ať jde o cokoli :lol:
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/

Reklama

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 04 kvě 2009, 12:07

dell je fajn, procesor pentium M taky a pokud nechceš dávat ani korunu navíc tak bych ho bral. Jinak by chtěl navíc 2GB ram, nový disk 7200 rpm, nový akumulátor, možná i dvd mechaniku, taky displeje kdysi nebývaly co teď a celkově yb ses dostal prostě zpátky na tu desítku co dáš za nový notebook. Tady prostě cena odpovvídá kvalitě... ale nezapomeň že pokud umře za půl roku tak ho hážeš do koše a nový by jsi mohl reklamovat :lol: Co se týče životnosti záleží na způsobu užívání i uživateli samotném, já mám noťas tak na rok než mu opotřebuju kllávesnici, touchpad a zlikviduju baterku :)

//EDIT: a se všema těma nahražkama notebooku jako asus, acer, umax a nevím co ještě s Váma nesouhlasím, dílenské spracování nula, jak to otevřete když chcete vyměnit procesor nebo jenom vyfoukat prach tak se Vám chce brečet. Často je to tak ubastlené jako by to dělaly nějaké děti na kolenech obzvlᚍ právě ty levné modely. Já radím nenalákat se na čísla a koupit nějaký základní levný při nejhorším HP, IBM nebo DELL a přidat mu RAM a hlavně vyměnit pomalý HDD za 7200rpm :)
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 04 kvě 2009, 12:13, celkem upraveno 1 x.

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 04 kvě 2009, 12:10

a nějaký nový do desítky? jaký by jste poradily?

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 04 kvě 2009, 12:23

to exploit : fesak a ty si myslis ze tie luxusnejsie znacky sa vyrabaju ako ??? ja ti budem oponovat HP,DELL,IBM, zbytocne predrazene znacky co ponukaju este horsi vykon ako tie tvoje spominane "lacne" noteboky . DELL = sracka na entu mame to v robote ako desktopy tak aj notebooky a radsej mat 386i ako toto nespolahlive, pomale, kazove, HP = hewllet packard zaplatis 2 nasobok toho co ma menej kvalitny pocitac kazovost ta ista len sa ohanaju tym ze servis je neviem aky kamos robi v HP servisaka a povedal ze nikdy by si HP nekupil, IBM boli kvalitne su kvalitne ale fakt ze ten ich design je 100 rokov za opicami .

A ked otvoris hocijaky notebook a pozres si suciastky tak zistis ze v Aceri, Asuse alebo v delli , Ibmku, a HPcku su tie iste suciastky vyrobcov, - realtek, nvidia alebo ati, (gainward, asus, msi, ci ine znacky) je to to iste len pod inou znackou to ze sa siri henta a henta znacka je dobra a nie zalezi od modelov a kusu tak isto su kazove vsetky len pri HP, delli, ibm si povies ze nahoda ale pri inych povies ze sracka kazova

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 04 kvě 2009, 12:58

Samothe píše:a nějaký nový do desítky? jaký by jste poradily?
Když se podíváš na stránky alfacompu tak zjistíš že do 10ky jsou jen dva tak máš výběr dost jednoduchý.
Když do toho chceš investovat do 10 tisíc tak bych se poohlídnul spíš po něčem mírně jetém.

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 04 kvě 2009, 13:22

ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 04 kvě 2009, 13:27

brhy píše:to exploit : fesak a ty si myslis ze tie luxusnejsie znacky sa vyrabaju ako ???
Nechci vyvolávat flame ani se předvádět, projde mi jich pod rukama jenom pár desítek ročně ale pokud někomu začnu dávat dokupy noťas tak je to tak že vemu do ruky šroubovák a jdu ho nejdříve vyčistit a né že sedím u kávy a kecám kolem toho co mi kde řekl jaký kamarad.

Tady je jeden z mých domácich notebooků, je to HP nx9420 čili ten nejdražší manager co šel někdy před dvěmi léty koupit a pozorně koukej na ten bastl vevnitř, různé prasácké dodatečné podložky, polepené páskou jak na kuří oka prostě "co dům dal", držáky chladičů jak z merkuru atd atd...

Obrázek

Když takhle na stole otevřeš ty levné značky tak se tam dočkáš dvakrát tolik takovýhle prasáren, dodatečné pájení vodičů podle toho co jak se jim zrovna nepovedlo udělat, sem tam nějaký křivě osazený chladič, teplovodivé pasty jako kdyby tam někdo naplival a prostě pokud je IBM čistá práce a ASUS totální odpad tak HP je někde na půli cesty a první použitelný NOTEBOOK co jde koupit a u nás teda rozhodně nestojí dvakrát tolik ale stejně jako ty levné značky ehm teda pokud nechceš mluvit o pětistovkách...

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 13:27

Pepino to co jsi sem dal to je parodie na notasy, to sou vyhozeny prachy, kolega to ma ale je to mini, na net nepouzitelny a na filmy s titulema taky maly, snad jen kdybych doma lezel uz v posteli a chtel mrknout na mail, to asi jo, ale to je pak draha sranda.

Ja mel vzdy acer a nikdy zadny problem, prvni za 11t kupovany na podzim 07 ale bohuzel bez systemu, druhy jsem kupoval pred pul rokem, cena 15t vcetne Vista a spokojenost maximalni. Abych si priplacel za dell kterej by stal o bura vic nebo koupil HP ktery topi jako krava, ne diky, staci ze ho mam v praci :roll:

Tady mas plnohodnotnej notas s 15,4" uhloprickou, sice bych dokoupil pamet na 4gb to se neztrati a disk 160 ti staci v pohode a cena 9999kc 8)

http://acer.mironet.cz/acer-extensa-523 ... t+dp92182/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

APiK

Příspěvek od APiK » 04 kvě 2009, 13:29

Doporučím pouze značku: Lenovo, Asus
Nedoporučím také pouze značku: Acer
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 13:32

Myslim ze na ty levnejsi znacky plati to samy co se rika o oplech, ze to je sracka ale jezdime v nich taky :wink:
Jak kdo o vec stara tak mu bude slouzit...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 04 kvě 2009, 13:35

to je pravda ako to skladaju to sa nehadam z vo vnutri to vypada hrozne ale to je u kazdej znacky cim lacnejsie vyrobia tym drahsie predaju ako tvrdi vacsina uzivatelov ze APPLE je najlepsi mozno je ale vo vnutri vypada tak isto ako tie ostatne.

Ide mi len o to ze ani IBM,dell, a HP niesu na tom poruchovostou inaksie ako tie lacnejsie ja mam MSI a mohol som si vyberat zo vsetkych znaciek za svoj som dal 30cku a radsej som si zobral MSi ako napr dell a ibm a hp pretoze vykon a cena bola neporovnatelna . mal som doma jeden IBM tej istej cene a v testoch bol o polovicu pomalsi a to nehovorim o tom ze tlacitka boli strasne a znicene a notas mal polroka bezneho pouzivania a hrkotalo to jak za 5 korun .

podla mna nie vzdy dobra znacka je zarukou kvality co sa mozme presvedcit v dnesnej dobe na vsetkom

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 04 kvě 2009, 13:36

Miloši, rozklikl jsi to co jsem vložil? Odkázal jsem v prvním příspěvku na to samý co ty, jen s lepšíma parametrama... :?:
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 kvě 2009, 13:39

pepino: ANO :lol:

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 04 kvě 2009, 13:40

předsedo, ano co?? :wink:
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN

Odpovědět