Dj.radim píše:Sony ne,nevím no,ale já bych si teda navigaci Sony,Panasonic apd.určitě nekoupil.
já už taky nééééé
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
NO tak foto nejako neviem ziadne najst....jedna sa o model Tom Tom GO910. A zidny vstup na USB kabel to nema...iba na drziaku to ma vselijake audio vstupy, a potom samotny kam sa strká celý drziak.......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
aha,tak to mají pěkně debilně udělané.Bez držáku si nevzneš...a to máš šmečko nebo koupeno normálně v obchodě?V krabici by to mělo být ne,když si chce dotyčný nahrát např. MP3.
Ne ne ne.....To je na dlho, dotycny mi dlhoval 500 Euro, nemal ich ako splatit, tak som si od neho zobral navigaciu...ale len to co mal v aute...A este sa na tychto modeloch srali aj prisavky na sklo....super haraburda......
Nechci zakládat další topic.
Zajímalo by mě, kam dáváte v Astře / Zafiře navigaci. Nejlepší budou fotky. Přiznám se, že u své Astry nic kloudného vymyslet neumím a to s ohledem na nutnost stálého napájení (nemám rád kabely všude možně pře volant a tak) a taky připevnění na sklo se mi vzhledem ke zhoršení výhledu příliš nezamlouvá.
Díky moc za tipy.
Jo a fotky v tomhle topicu jsem už viděl.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dávám to na střed.sloupek Držák je dělaná jak na úchyt pro okno,tak i na palubku Tady vědátoři udělali dobrou práci,na okno bych taky navi nedal
p.s.Druhé foto neostré ( fotograf byl asi společensky unaven ze srazu )
Naposledy upravil(a) Capone dne 10 pro 2008, 18:23, celkem upraveno 2 x.
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Capone: Super držák, takový se mi líbí . Dobrá inspirace. Kabel napájení vedeš normálně před palubkou ze zásuvky zapalovače? Ten kabel před sklem je anténa RDS-TMC?
Hodil jsem ti ještě jedno foto s navi.JJ,ten kabel u skla je anténa na RDS-TMC.A napájení vedu kolem budíku topení-dolů k zapalovači.Ale asi udělám to,že bych natáhnul na trvalo kabel pod palubkou a vedl ho rovnou do držáku
Capone píše:Hodil jsem ti ještě jedno foto s navi.JJ,ten kabel u skla je anténa na RDS-TMC.A napájení vedu kolem budíku topení-dolů k zapalovači.Ale asi udělám to,že bych natáhnul na trvalo kabel pod palubkou a vedl ho rovnou do držáku
Díky moc. Ten držák mě inspiroval. I když já většinou používám PDA a to má kravskej konektor zespodu. No snad si nějak poradím. Každopádně dík.
Já mám navigaci nalepenou na skle a to na levé straně. Jadnak mi nebrání ve výhledu (kdyby měl cajti nějaké pindy) a navíc jsem levák, takže ovládám jí v poho i ve stojánku. Dobíjení jsem zatím neřešil, ale určo napojím kabel někam do pojistek a vyvedu ho těsně u navi
Navigace v telefonu, drzak ve prostred nad stredovym panelem.....
Nabijeni ze zapalovace...
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Navigacia Tom TOm Go910 s dodrbanym prisavnikom, polozena pred Tid displejom.... zo starymi mapami...bo nikde neviem zohnat na to USB kabel.....
Ma tu niekto taku navigaciu?
langdon2 píše:Navigacia Tom TOm Go910 s dodrbanym prisavnikom, polozena pred Tid displejom.... zo starymi mapami...bo nikde neviem zohnat na to USB kabel.....
Ma tu niekto taku navigaciu?
Jaky usb-cko to ma ? USB kabely sezenes v poho... nebo to je nakej mega spesl ?
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....