Hribek píše:Tak jsme dnes konečně vyměnily pylový filtr po tom co jsem kvůli tomu musel 2x do Opla(Mikona Staré Město).
Já nevím asi mám opravdu na mechaniky a prodavače u opla fakt smůlu, nebo jsou to opravdu lopaty jak lampa.
Když tam přijdu a řeknu že chci pylový filtr do systému BEHR, tak mi tvrdil že je to jedno kdo to vyrábí že je tam bud čtveratý nebo obdelníkový.
Ja mu tvrdím že je tam jen obdelníkovy a potřebuju BEHR. on že teda ok a přines ze skladu filtr. jedu domu a samozřejmě zjistím že tam nepasuje, tak zpátky do opla s tím že mi tam nepasuje a oni že prý co jsem chtěl to mám.
Tak jsem mu řekl at přinese ten druhý tip(podle něj čtveratý) tak ho přinesl a jsem mu řekl at si ho změří, výsledek? 230x256- jestli je to čtverec tak já jsem papež. Tak mi ho teda vyměnil a vrátil rozdíl v ceně.
Huráá je hotovo.
Tak jsi dopadl ještě moc dobře, já s nimi mám jiné patálie!!
Před osmi měsíci nová baterii (24.6.2008), totálně vadná - reklamace neuznaná, tak už k nim nepáchnu, navíc díky nim jsem taky přišel o katalyzátor a lambdasondu, špatně vyhodnocená diagnostika závad, (sice ten kat i sondu odrovnal ještě větší machr - v Uh.Brodě - AutoKelis), ale to díky Mikoně Staré Město, jelikož auto nebylo pojízdné a machr Kelíšek se do něho vehementně pustil s tím, že to je prkotina, no byla, stála mě 30 000,-, ta jeho "odborná oprava" !!