Ukradený VW GOLF 1,4

Co se jinam nehodí pište sem
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 črc 2008, 15:27

Troodon píše: aj tak sa vzdy najdu skupinky zlodejickov ktorých jednanie nema nic spolocne s logikou..
No právě proto můžeš mít třeba sebe obyčejnější automobil a stejně Ti jej ukradnou :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

milhaus

Příspěvek od milhaus » 06 črc 2008, 16:54

presne tak,dnes ti proste ukradnou vsechno a je jedno jaky auto mas.

Settik

Příspěvek od Settik » 02 zář 2008, 12:25

Vojta píše:ono by stačilo investovat do pojištění...
pojištěný sem to měl až po uši :( ...Je tomu skoro 4 měsíc co se to stalo...Pojišťovna ani nevzdechla...Zatím nemám ani auto, ani prachy... :!:

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 02 zář 2008, 16:56

Settik píše:
pojištěný sem to měl až po uši :( ...Je tomu skoro 4 měsíc co se to stalo...Pojišťovna ani nevzdechla...Zatím nemám ani auto, ani prachy... :!:
Protože pojišťovna holt musí počkat do ukončení šetření policajtů, přes to ani kůň nejede :?:

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 17:07

Settik píše:
no ze zákona je dáno že pojištovna to musí do třech mesíců ukončit a vyplatit peníze .. ale ty 3 mesice jsou mysleny od uzavrení policistu a vseho jednani a predani pojistovne. . takze teoreticky ti ukradnou auto .. mesic to policie setri nez po mesici napisou ze to odkladaj pro nedostatek dukazu a tim padem ma potom pojistovna 3 mesice na plneni .. tudiz 4 mesice se nic dit nemusi a maj na to narok kůůůvy jedny
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 02 zář 2008, 18:20

Ne to se pleteš pojišťovna to musí ukončit normal do 3 měsíců. Ale to není že musí vyplatit peníze, jen to třeba odloží pro nedodání všech podkladů a po dodání těch policajtů se to zas otevře a ukončí..mám dojem že odo dodání posledního podkladu to musí být do měsíce uzavřené...

tohle je má práce :?:

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 21:29

Cidla píše:Ne to se pleteš pojišťovna to musí ukončit normal do 3 měsíců. Ale to není že musí vyplatit peníze, jen to třeba odloží pro nedodání všech podkladů a po dodání těch policajtů se to zas otevře a ukončí..mám dojem že odo dodání posledního podkladu to musí být do měsíce uzavřené...

tohle je má práce :?:
kdyby to tak bylo tak mam ze zakona mit uz penize z jedny skodni udalosti na stole coz tak neni a to je vse davno uzavreny a ceka se ted uz jen 3 mesice nez si pojistovna uzavre co chce a vyplati prasule ... takze je neco spatne
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 02 zář 2008, 22:40

tak to špatne je to máš pravdu! Já sem likvidátor taže je to můj denní chleba....s kterou máš tuto zkušennost? Pokud je vše ukončený a maj všechny doklady tak 3 měsíce čekat na prachy je fakt hodně... :roll:

Settik

Příspěvek od Settik » 03 zář 2008, 08:11

Tak poslední dokument jsem dodal dneska, přišlo to odložení od policie....Takže další měsíce :( Ale lepší než nedostat nic nikdy...BTW, policajti napsali do toho protokolu odhad mého vozu na 85 000. To mi teď vyplatí pojišťovna? Měl jsem to pojištěný na 100 000...Kolik teda dostanu? Pane likvidátore, poraďte pls:o)

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 03 zář 2008, 09:20

Settik píše:Tak poslední dokument jsem dodal dneska, přišlo to odložení od policie....Takže další měsíce :( Ale lepší než nedostat nic nikdy...BTW, policajti napsali do toho protokolu odhad mého vozu na 85 000. To mi teď vyplatí pojišťovna? Měl jsem to pojištěný na 100 000...Kolik teda dostanu? Pane likvidátore, poraďte pls:o)
To že si to měl pojištěný na 100 000,- neznamená nic jen to že max částku dostaneš těch 100 000. Pojišťovna by ti měla vyplatim obvyklou cenu vozu momentálně na trhu, takže mrkni na net za kolik se te´d tyhle auta prodávají. r.v. najetý km, obcah..atd. tak nějak si udělej půměr ne nejvyšší cenu ani nejnižší a to by ti měly tak nějak vyplatit.

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 14:42

to Cidla .. no klasika u cesky .. jsem tam uz X let .. a nidky problem ... ale ted najednou delaj drahoty ... ono je jedno jaka je pojistovna ve chvili kdy ma neco vyplacet :) jinak to ze mi nikdo nic nerekne uz jsem vzal jako samozrejmost ... a muzu kazdej 3 den volat na linku co se deje a urgovat a jen mi reknou ze mi cinknou do 2 pracovnich dni a zase nic ...uz to beru s humorem :?:
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 03 zář 2008, 15:06

Jimmy323f píše:to Cidla .. no klasika u cesky .. jsem tam uz X let .. a nidky problem ... ale ted najednou delaj drahoty ... ono je jedno jaka je pojistovna ve chvili kdy ma neco vyplacet :) jinak to ze mi nikdo nic nerekne uz jsem vzal jako samozrejmost ... a muzu kazdej 3 den volat na linku co se deje a urgovat a jen mi reknou ze mi cinknou do 2 pracovnich dni a zase nic ...uz to beru s humorem :?:
ja nrřikám , že sme lepší je to kus od kusu někdy to máš do 3 dnů na účtě a někdy se to táhne..znám to od sebe, ale do měsíco po dodání všeho by to prostě mít měli to je času dost. A nevím jak u aut ale zažil jsem že vůbec neposílaj ukončovací dopis jen ti pošlou prachy na účet a pokud chceš dopis co a jak ti platily musíš si o to zažádat písemně a oni ti ho pak pošlou :roll:

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 15:14

no jde o to ze vsechno meli uz asi pred 2 mesicema a jen ze cekaj jak vysledek krve neb nebylo mozny provest dech zkousku . .to ale policajti uvedli ve zprave co davali na CKP pro stazeni pojistovne ale musel jsem jim to stejne sehnat a dodat osobne ... potom ale ze stejne jak se k tomu alkoholu vyjadri sporavni .. to taky davno probehl oa stejne porad nic ... tkaze fakt nevim . .spis mi prijde ze jsem trefil na nejakyho debila likvidatora ... jak rikam jindy to bylo pomalu jak v ty reklame ... uplynulo 10 dni a bylo vse vyreseno ... co delas za pojistovnu ? Byval jsem snad vsude ale nejlepsi byla Alianzka .. ale je pro Prahu zbytecne draha ... sice nebouram a nedelam zadny prusvihy ale vzdy resim jen dle hesla co nechces pujc prusery co zpusobi jini :( ale i tak se mi Alianz nevyplati bohuzel
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 03 zář 2008, 18:32

dělam u ČSOB... no vím z vlastní zkušennosti že s policajtama a jejich vkládáním na ČKP to někdy není dvakrát růžový... ale nevim co v tom je ale jak rikam nekdy se tam s... vic veci tak se to tahne a nekdy to mas jen lusknes prstama...
Těžko soudit :wink:

APiK

Příspěvek od APiK » 03 zář 2008, 18:36

Cidla píše:dělam u ČSOB
No vidíš a to jsi nemohl na našem pardubickém mikrosrazu říct :D Možná znáš mýho bratránka :lol:
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Odpovědět