Jinak tady http://online.poi.cz/ jsou ty POI a mas tam radary a nejen Prahu, ale i celou CR, bohuzel tam samozrejme vsechno neni, ale to je jen o nas co to mame, aby se to doplnovalo

Mohu mluvit za sebe a miloshe, u nas je GPS integrovane primo v PDA. Zadne problemy ze signalem v aute nemam, chyta to normalne.Boco píše:Ja by som rad vedel kde mate umiestneny GPS prijimac, ked uz sa bavite o umiestneni PDA/telefonu. By ma zaujimalo tiez ake prijimace pouzivate, chcem si nieco kupit, ale nechcem kupit blbost...
to ti neporadim, ale navic to je jen na opevny radary, takze nic moc a navic pak tomtom jede dost pomalu kdyz si zapnes upozornovani na totoFathead píše:Přesně tak! Jinak Miloshi, ty jsi takovej expert na POI, nevíš jestli se dají někde sehnat POI radary v celé ČR? Co jsem našel a mám, tak je to jen pro Prahu.milosh píše:myslim ze umisteni navigace takto nizko neni prave koser - na okno to je nejlepsi reseni, clovek vidi dopredu a nemusi sklanet hlavu a ohrozovat provoz
Ten presne mam v planu si take poridit, jestli se nepletu tak to dela jeden manik na zakazku. Pak to chce jen to velikanskou flashku s mp3 nebo ogg hudbou a muzes se nechat navigovat a na pozadi poslouchat oblibene pisne nebo si pripojit klavesnici pripadne i mys. Skoda jen, ze je treba si to kupovat, meli by to davat k PDA jako zakladni prislusenstvimilosh píše:Tak mi dnes prisel kratky synchronizační kabel pro meho LOOXE, mazec, USB host, pripojim treba flashku a jedu![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |