Matiz / Spark

Co se jinam nehodí pište sem
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 29 bře 2007, 13:15

No a já tady jdu zase prosazova Getze :lol: Pokud není člověk vysloveně zaujatej proti značce Hyundai, musí u Getze vidět ten parádní poměr cena/vákon.

kuk sem: http://www.auto.cz/testy/hyundai-getz-1 ... -2002.html

kuk sem: http://www.auto.cz/testy/hyundai-getz-1 ... ts-go.html
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Reklama

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 29 bře 2007, 16:41

Já bych šel určitě do Getze :wink: . Všude samá chvála

Marky

Příspěvek od Marky » 29 bře 2007, 18:59

Hyundai mi nevadi :wink: a v tom getzu jezdi kazdy den manzelka s kolegou do prace, takze to auto zna.

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 30 bře 2007, 00:07

Takže s Corsy sešlo. Našel jsem sice 1.2ku z roku 2003, ale 150 najeto. Koupená byla v německu a chtěli za ní 129, červená 3dv, elektrika apod. Ale nějak to na mě nepůsobilo, takže jsme jeli dál.... a světe div se.......... odříkaného chleba největší krajíc........ Jelikož jsem tžden ležel v autech a hledal recenze, snad nejlépe dopadlo Punto s motorem 1.2 8V - malá spotřeba a téměř bezúdržbový motor. A když jsme se jeli podívat na jedno do Třebíče, cestou v Humpolci byl dealer Fiat a stál tam na dvoře jeden co šel do protiůčtu. 2001, 1.2 8V ( 61koní na 890Kg vážící auto ) elektrika, 5dv, posilovač a speciální posilovač CITY do města pro ženskou,červená barva,abs, airbag a 119tis najeto - to mě odrazovalo,ale šel jsem se na něj zeptat, jelikož cena byla na 85tis. Udělali mi radost. To auto bylo koupeno u tohoto dealera, mělo cyplněnou servisku,palubní počítač, autoradio, všechny kontroly a údržby. 26.12 2006 to bylo na výměně brzdných destiček a doplňování a kontrola kapalin a vyjeli mi celkovou anamnézu tohoto auta. Nikdy nebourané, první majitel... takže to rozhodlo..... a chlapík mi říkal, ať ještě zkusím slevu,že ta ženská je zvláštní..... ano byla....jelikož vlastní nějakou velkou firmu a tohle bylo auto dcery, tak mi dala slevu 5tis... takže jsem odjížděl s Punťou za 80 tis, když jejich průměrná cena je kolem 110. A musím říct, jsem nadšený..... spotřeba 5,1, motor je naprosot tichý, což se nedá v případě srovnání o corse vůbec říct. Jede svižně. Za dva dny jsem s ním najezdil už 600km, dnes jsem byl v Kutné hoře pro Litá kola, má na tom teď 5 paprskové 15ky a vypadá to naprosot super. Dám sem schválně fotky _ pokud admini nebudou proti. Opravdu, doporučuju si pročíst recenze a dojdeš k tomu, že Punta mají asi za málo peněz, nejvíc kvalitní muziky. Takže auto pro manželku naprosto ideální.
2.0 16V

Marky

Příspěvek od Marky » 30 bře 2007, 06:30

Takze blahopreji, vypada to na velmi dobry kup :D . Na jakou punťu jsi to jel do Trebice se divat? Ja, ze dnes pojedu kolem, tak bych to dokoncil za Tebe :lol: .

spermin

Příspěvek od spermin » 30 bře 2007, 16:18

Ano, Punťa je dobrá volba, fiaty udělaly velký pokrok. Já bych ale po zkušenostech s 1,6 Astrou preferoval Punto 1,2 16 V přerce jenom 59kW nádhera. Můj názor je, všechno pořádně zkontrolovat, zda lícuje, a pokud s tím nejezdil magor, který aní neví že má kontrolovat olej, tlak v pneu a baterku, celkem v poho. :lol: Já původně chtěl STILO, ale bylo bourané, což prodejce údajně nevěděl. a ve vedlejším bazaru byla ASTRA 1,6 74 kW, a můj MECHANIK JÍ PROJEL A ŘEKL BER, tak jsem bral. Naštestí zatím bez problémů, pouze normal opotřebení.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Odpovědět