Kolik pak už jste do vašeho miláčka vrazili peněz?
Re: Kolik pak už jste do vašeho miláčka vrazili peněz?
Nás stál Mazlik před dvěma lety 85t kč. A co jsme do něj nasypali? Úplně přesně to nepočítám, ale asi tak 25-30t kč jak za nutné věci tak za nenutné. Když auto něco chce tak mu to koupím, jelikož po něm chci zase já, aby nás vozilo a nikde nenechalo. Páč pak by to bylo ještě dražší.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Reklama
Koupě coupe v polovině roku 2008 před krizí za 180 tisíc (dnešní hodnota je tak o sto míň
). Od koupi najeto 60 tisíc km.
Naštěstí ta mrcha pořád jezdí, čili servis nestál rozhodně víc jak 20 za rok, takže do 60 tisíc za 3 roky se to vejde vč. olejů, filtrů atp.
Samo nepočítám benzín, dálniční známky a pojistku to bych se z toho potento..

Naštěstí ta mrcha pořád jezdí, čili servis nestál rozhodně víc jak 20 za rok, takže do 60 tisíc za 3 roky se to vejde vč. olejů, filtrů atp.
Samo nepočítám benzín, dálniční známky a pojistku to bych se z toho potento..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Jo tak tady je řeč o autech
Koupě 96 000.-
zimní nové + jeté disky + letní zánovní+disky(koupen jako komplet, pneu příjemný bonus) 9500,-
servis - olej, brzdy, výfuk, převážení pneu, STK apod. - cca 25000,- ? za tři roky...
kdyby mne nanabourali na parkovišti, bylo by to míň.
Teď na auto dlabu, budu ho rozumně udržovat, budeme předělávat byt, možná stavět chatu, tak si ještě holka mákne a pude.
Za necelé tři roky jsem najel mírně přes 50 000 km a vydělala si na sebe za první rok provozu (fakturované km).

Koupě 96 000.-
zimní nové + jeté disky + letní zánovní+disky(koupen jako komplet, pneu příjemný bonus) 9500,-
servis - olej, brzdy, výfuk, převážení pneu, STK apod. - cca 25000,- ? za tři roky...
kdyby mne nanabourali na parkovišti, bylo by to míň.
Teď na auto dlabu, budu ho rozumně udržovat, budeme předělávat byt, možná stavět chatu, tak si ještě holka mákne a pude.
Za necelé tři roky jsem najel mírně přes 50 000 km a vydělala si na sebe za první rok provozu (fakturované km).
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Tak koupě: 140000,-
Od té doby servis/ND/náplně/všechno: asi 50000,-
Benzín: 75000,-
Ještě mě čeká (o čem vím): cca 10000,- (ale pak už bude jako nová
)
Celkem docela dost, když to tak vidím napsané...
Od té doby servis/ND/náplně/všechno: asi 50000,-
Benzín: 75000,-
Ještě mě čeká (o čem vím): cca 10000,- (ale pak už bude jako nová

Celkem docela dost, když to tak vidím napsané...

Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Mě se zdá,že poslední dobou ty peníze žere nějak víc.Nojono,má to svoje naběhané a některým součástkám postupně končí životnost,ale kdyby vydržely malinko dýl,tak bych se vůůůbec nezlobil

Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Kúpa v r. 2005 - rovných bývalých 200 000 Sk. Vtedy malo 5 rokov.
Odvtedy 2x nové kolesá (raz 17" a teraz 16" + pneu, všetko nové), 2x výmena rozvodov, raz výmena tlmičov origo v Opli (ja blbec - stálo to 25 000 Sk, odvtedy nikdy viac origo servis), dorobenie palubného PC (náklady cca. 10 000 SK), atď., atď... A nerátam nejaké drobné doplnky a opravy... Cca. dokopy asi 120 000 Bývalých slovenských koruniek... A HLAVNE palivo už skoro 6 rokov, nie málo...
Ešte nejaké otázky??...

Odvtedy 2x nové kolesá (raz 17" a teraz 16" + pneu, všetko nové), 2x výmena rozvodov, raz výmena tlmičov origo v Opli (ja blbec - stálo to 25 000 Sk, odvtedy nikdy viac origo servis), dorobenie palubného PC (náklady cca. 10 000 SK), atď., atď... A nerátam nejaké drobné doplnky a opravy... Cca. dokopy asi 120 000 Bývalých slovenských koruniek... A HLAVNE palivo už skoro 6 rokov, nie málo...
Ešte nejaké otázky??...

ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
A pak že českej člověk je chudej.Jestli tohle vlákno si přečte někdo z vládnoucí sebranky,tak to nás čekají krušný chvíle.

Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
nečekaj. oni žijou v předsudku že jsme bohatý už dávno. A myslí si že žijeme způsobem - když se něco rozbije tak si koupim nový. Naštěstí českej člověk je šikovnej a ukradne neukradnutelný a opraví neopravitelný.

OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
amen 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
1. Rok 2005 - auto koupeno za 310000KČ, najeto 6000km (smrdělo novotou).
2. Rok 2007 - ERG ventil + lambda sonda - servis Opel Olomouc cenu už nevím.
3. Rok 2011 - najetých +- 84000km - výměna ERG ventilu (zase) cena 3000KČ, Regulátoru napětí 2500KČ (baterka mi dávalo 17V
), přední vrtule, chladiče na klimu a vodního chladiče, cena 13000KČ.
Jestli bude ještě něco, půjde to auto z baráku...
2. Rok 2007 - ERG ventil + lambda sonda - servis Opel Olomouc cenu už nevím.
3. Rok 2011 - najetých +- 84000km - výměna ERG ventilu (zase) cena 3000KČ, Regulátoru napětí 2500KČ (baterka mi dávalo 17V

Jestli bude ještě něco, půjde to auto z baráku...

Benzín by som do investícii nepočítal - keď niekto jazdí, tak je jedno, či na Astre, alebo niečom inom. Ako úplne nezmyselne vyhodené peniaze vidím tuningové úpravy na aute, ktoré stoja veľa peňazí - hlavne na jazdenom aute, ktoré sa aj tak predá za 4 roky a jeho cena bude cca rovnaká, akoby nebolo upravované. Je to čistá strata.
Ja som kúpil nové a dal som do neho len pár doplnkov - v podstate za pár peňazí a servis len prehliadky a výmeny spotrebného materiálu - filtre, sviečky, olej, brzdová kvapalina, zákonná poistka, havarijna poistka... Nejaké vzhľadové úpravy neplánujem a vážnejšie závady sa mi dúfam vyhnú...
Ja som kúpil nové a dal som do neho len pár doplnkov - v podstate za pár peňazí a servis len prehliadky a výmeny spotrebného materiálu - filtre, sviečky, olej, brzdová kvapalina, zákonná poistka, havarijna poistka... Nejaké vzhľadové úpravy neplánujem a vážnejšie závady sa mi dúfam vyhnú...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Ja ked to tak zratam...tak len tento rok cez 600€ 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999