banky

Co se jinam nehodí pište sem
brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: banky

Příspěvek od brhy » 01 pro 2010, 14:26

povedat vam o bankach co a ako a ako to pojde dalej zbalite prachy a nehate si ich doma :D

Reklama

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 02 pro 2010, 10:52

bylo to v době kdy sem po úrazu nechodil a dokumenty tam vezl někdo jiný a jestli si něco někdy v bance vyřizovala tak víš že s tebou vytvořenou kopií tě pošlou do patřičných míst
No já nevim, já s tím nikdy problém neměla a i kdyby chtěli svoji kopii, tak bych požadovala, aby si ji udělali přede mnou a originály mi okamžitě vrátili. Žádný svůj doklad bych nikde nenechala jen tak někomu k dispozici. A naštěstí ani nikdo, kdo by dokumenty za mě někam vezl by to neudělal. Chápu, že tě to nasralo, ale chyba nebyla jen u nich, ale i ze strany tvé nebo toho, kdo to tam za tebe vezl.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Mitom

Příspěvek od Mitom » 02 pro 2010, 11:22

brhy píše:povedat vam o bankach co a ako a ako to pojde dalej zbalite prachy a nehate si ich doma :D
Presne tak, banky jako takove - a zejmena ty ceske! jsou opravdu jeden veliky tunel :)
Koho by tato problematika trochu zajimala, tomu doporucuji si precist treba toto:

Kód: Vybrat vše

http://www.libinst.cz/etexts/rothbard_penize.pdf
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek

pankid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pankid » 02 pro 2010, 12:47

Když to tady pročítám tak se jen divím. Vítězně z toho vychází mbank, ale ta je polská a ty poplatky tam opravdu má. Pokud to mohu srovnat s moji Fio banka, ta je česká, vše kromě výběrů z bankomatu je úplně zdarma a za dva a půl roku ani jeden problém. A kdo potřebuje pobočky, tak v každém okresním městě už má. Více na www.fio.cz
www.LPG-OBCHOD.cz

Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 02 pro 2010, 15:41

mbank nieje vobec dobra banka nema pobocky

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 02 pro 2010, 17:52

na co by je měla když ani na těch co má nejdou dělat hotvostní transakce
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 02 pro 2010, 19:26

Vojta píše:...jinak účty mam v čsob, něco to stojí ale za to taky dostávám (podle mýho názoru) odpovídající služby, rozhodně si tam nehrajou na to co nejsou a nikdy se mi nestalo že by mi nevyšli vstříc nebo dokonce způsobili nějakou škodu...
tak pod tohle se podepíšu 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Ferda mravenec

Příspěvek od Ferda mravenec » 02 pro 2010, 20:06

Pravděpodobně bude nejlevnější mBank. Ale pozor. Veškeré platební příkazy se dějí pouze elektronicky přes internet. Výběr z bankomatu je možný u kteréhokoliv bankomatu jiných bank. Zdarma jsou měsíčně 3 výběry. Další jsou zpoplatněny.
ASTRA HB 1.6 16V 2003 / Z 16 XE

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 03 pro 2010, 08:19

otaaaazka aky je limit vyberu v mbank na bankomate????? u nas strop 2500 eur ak chces vybrat viac z uctu co urobis??? otvoris si ucet v dalsej banke zaplatis poplatok prevedies sumu na novy ucet to trva 3 dni zaplatis poplatok za hotovostny vyber treba si uvedomit nie najlacnejsie je najlepsie v sluzbach vsetko ma svoje pre a proti a to sa tyka aj v bankach nie vsetko co vam povedia je zadarmo napr ano dame vam ucet zadarmo ale na dalsich poplatkoch im splatite mesacny poplatok ono najhlavnejsie je mat ucet ktory vyuzijete nie baliky ktore mate a vyuzivate z nich tak vyber z bankomatu a internetbanking a za zbytok zbytocne platite

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 03 pro 2010, 08:19

Ferda mravenec píše:Pravděpodobně bude nejlevnější mBank. Ale pozor. Veškeré platební příkazy se dějí pouze elektronicky přes internet. Výběr z bankomatu je možný u kteréhokoliv bankomatu jiných bank. Zdarma jsou měsíčně 3 výběry. Další jsou zpoplatněny.
z kazdeho bankomatu vyberies peniaze a je jedno aku mas banku

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 03 pro 2010, 08:38

u m-bank je limit na výběr z bankomatu takový jaký si nastavíš. Zatím můj rekordní výběr z bankomatu je 200tis v jeden den - problém byl že žádný bankomat tolik pebněz najednou nedá, takže jsem to musel vybrat ze 4 bankomatů po 50ti

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 03 pro 2010, 08:40

cize 4 poplatky za vyber???? :?

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 03 pro 2010, 08:42

brhy píše:..... ono najhlavnejsie je mat ucet ktory vyuzijete nie baliky ktore mate a vyuzivate z nich tak vyber z bankomatu a internetbanking a za zbytok zbytocne platite......
přesně jak píšeš. Nedá se říct obecně která banka a který účet je nejlepší. Každý potřebuje něco jiného. Nabídka je poměrně široká a každý si určitě vybere to své co potřebuje. Pokud to má být účet zadarmo tak nemůžu brečet že banka nemá pobočky, pokud potřebuju být skoro denně na přepážce a něco osobně řešit tak nemůžu čekat že si to banka nenechá zaplatit. Asi TAK !!!

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 03 pro 2010, 08:46

brhy píše:cize 4 poplatky za vyber???? :?
v té době se za výběr ještě naplatilo a i kdyby - pokud utratím 200tis tak poplatek za výběr z bankomatu už se v tom rozpustí.
U jiných bank tolik ani na kartu nevybereš takže musíš na přepážku a tam taky zaplatíš takže ... a co si pamatuju ještě z doby kdy jsem měl účet v KB tak tam každý výběr nad 100tis se musel hlásit den předem - kde to jsme????

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 03 pro 2010, 08:50

musis z dovodu bezpecnosti to sa vela ludi cuduje ono je vela faktorov preco sa neda napr za jeden den vybrat velka suma u nas je max.limit na denny vyber 5000eur vsetko nad treba hlasit den vopred aby sme to vedeli zabezpecit ono ludia to moc nechapu ale banky to tak musia robit aj z dovodu toho ze ten denny limit je pre kazdeho cize ked dojde 10 ludi naraz ze chce vyber 5000 tak to mas 50000 eur len na vyberi a potom na pobocke neostane ani cent

Odpovědět