2 Mike.S & Radoš 92: Možná jsem se jen špatně vyspal, ale na vašich příspěvcích nevidím nic vtipného

Proč to řeším ? Protože R@SAG dělá co může a vaše komentáře ho skutečně "podporují"

Kdybyste radši poradili.. Ano, úřednice jej skutečně může poslat do pr.ele, ale to už je na něm jestli si to nechá líbit nebo tam udělá vítr. A o tom jestli někdo je nebo není za debila nerozhoduje žádná úřednice.. a naštěstí ani vy ne
Takže prosím - nechci nikoho napomínat ani usměrňovat, to mi nepřísluší, jen vyjadřuju svůj názor, že vlákno bylo založeno za účelem výměny poznatků a zkušeností a rad a na OT je tady sekce "pokec".
2 R@SAG: Nevěš hlavu, klidně to urguj mailem ať tam pořád nemusíš chodit. V kopii to doporučuju poslat i vedoucí/vedoucímu odboru dopravy, tajemníkovi a starostovi/starostce. Pokud by ses obával pomsty ze strany majitele vraku (ale ten už o Tobě stejně ví když jsi ho navštívil, což nebyl moc dobrý tah - jen čekám, kdy napíšeš že máš odřený auto

), udělej si e-mail na své alterego třeba
PepaCukr@seznam.cz - na anonymní maily se totiž nemusí odpovídat. Paní úřednice mě mimochodem dostala s definicí "vrak = auto bez kol", klidně jí pošli to co jsem psal, jsou tam i §§. Takže držím palce a dej zase vědět jak to pokročilo.