!!!POVODEŇ!!!

Co se jinam nehodí pište sem
Defender
Kontaktovat uživatele:

Re: !!!POVODEŇ!!!

Příspěvek od Defender » 18 kvě 2010, 20:15

Zasra>ý vlády, ať už jsou z kerý koli strany, těch milionů (miliard) co proklamovali po roce 97-02 na povodně pro lidi a kde jsou teď, když to lidi potřebujou :( To zas bylo rádoby firem a kamarádíčků co si to rozebrali mezi sebe (projekty, lokální obrana, atd) a teď lidi na který to mělo jít půjdou s holou po svém, a to nemluvím kolik bylo těch prostředků na různý nadace, atd. ruce těm zmetkům usekat a hodit do Vltavy (Ostravice, atd.) :evil:
Mobil : 602318645

Reklama

ali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ali » 18 kvě 2010, 20:28

Jsem z Trince a o vikendu to tam byl maras a ted jsem v Kojetine a tady je to to same, takze se da rict ze jsem v tech nejhorsich oblastech a vim jake to je. Kdyby nekdo potreboval s necim pomoct tak se domluvime a pomuzu 8)
Astra G Sportive, 2,0 Di, 5dv., Hatchback, 16V, X20DTL, T98
Obrázek Obrázek

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 18 kvě 2010, 21:03

já vám nevím, ale tak nějak za tím vším vidím komunisty :evil: kdyby se ti kkti nesrali přírodě do cesty s regulací vodních toků, rozoráváním remízů, rušením větrolamů a dalšími kktinami, tak by dnes ty škody nemusely být takové, ďas vem majetek, horší je to s lidma . . . držím palce postiženým povodní a taky trochu přírodě, aby obas nějakým bleskem nebo něčím podobným švihla do příbytků těch pantátů nahoře :roll:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 18 kvě 2010, 21:05

Mike - 8) to je přesně můj názor (když vynechám komunisty). Příroda nám bohužel jen vrací to, co jsme udělali my jí. Ukazuje se, že narovnávání vodních toků nebyl dobrý nápad :roll:
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

frenkiecz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenkiecz » 18 kvě 2010, 21:23

Poručíme větru,dešti.....ta verbež a její činnost nás trápí i 21let po jejím odsunutí do ilegality.A její pohrobci nás ser....iózně prudí furt.Jsem z kKrkonoš,tady je jen zima.Všem postiženým přeju pevné nervy a štěstí.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 18 kvě 2010, 22:01

Jaky odsunuti do ilegality ?? dyt tam u tech koryt smrdej porad ty samy xindlove jen s jinou varvou kravay .. bud byla cervena nebo potom modra a oranzova .... je to jedno .. jsou tam porad ty samy komunistycky xindlove ... prosrali miliardy do obrnenejch tanku vozidela letadel a nebo na dotace svinaka zeleznyho a 10mld arbitraZE ZA NEJ JAK SE NAKAPSOVAL A TED SE VAM SKLEBI Z europarlamentu ZA TEZKY PRACHY .. rusakum jsme odpustili miliardy dluhu a tem ubohejm lidem kurva ty dluhy odpustit nemuzeme ??? osobne by me uz nejaky navyseni dluhu statu o 800milionu nestvalo a tohle bych rad splacel jako dluh statu za ty lidi ale ne za Zeleznyho a jiny srace co si nakradli a my to z dani cvakame . .a dost. . kuwa to jsem se zase nas*****al ... pardon za OT ... ale fakt je mi tech lidi lito kort tem co se jim to opakuje a jeste ani nejsou venku z problemu od minule .... jsem zvedav jak se ted budou ty policity predhanet ve slibech jak jim kdo pomuze kdyz je budou volit. . ja bych je vzal vodnim delem do xichtu jen by se tam objevili a odstriknul je nekam daleko do prdele :(
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 kvě 2010, 22:34

trochu mě zaráži jenom to že na místě kde bylo v roce 1997 X metrů vody lidi stavěli znova, napučovali si na to miliony a ted se diví že je tu voda zas i když už třeba ne 2 metry ale jen jeden...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 18 kvě 2010, 22:42

Vojto, to je zas blbost. Jednou se někde narodíš, vyrůstáš tam, žiješ tam a tak to tam asi máš rád... oni jen doufali že to byla stoletá voda... prostě to už neměli zažít. Každopádně, kde jako chceš jít, když nemáš konkrétně kam a pálka za pozemek kdekoliv není zanedbatelná.
To je to stejné, jako když někdo bydlí vedle dálnice, taky nepochopíš proč to snáší denno denně, no protože to tak je no...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 18 kvě 2010, 22:44

manli2 píše:na druhou stranu... co má ta řeka dělat?

za tohle si člověk může sám... řeka se nebude ptát jestli tudy může téct... člověk by měl přemýšlet... proč se staví baráky v zátopových oblastech? proč když už tam ty baraky jsou proč se nebuduje něco aby se tomuhle předešlo? proč se tohle řeší až když je pro mnohé pozdě? proč se to opakuje? člověk... ten za to může..
hlavně si to nepřeberte špatně.... :o
Kájo, nelze jinak než souhlasit, naosal jsi přesně můj názor na věc. 8)
Vojta píše:trochu mě zaráži jenom to že na místě kde bylo v roce 1997 X metrů vody lidi stavěli znova, napučovali si na to miliony a ted se diví že je tu voda zas i když už třeba ne 2 metry ale jen jeden...
No i ty mi Vojto mluvíš z duše.

Jinak soucítím s lidmi, kteří jsou vodou postiženi, ale na druhou strnu postoj některých zde nebudu rozebírat, jen podotknu, že vědí jaká rizika jim hrozí, a přesto jdou zabedněně stále stejnou cestou i když mají i jiná řešení, či možnost obrany. To z pohledu pracovního, kdy jsme po předešlých povodních mohli zajistit neopakování se dané situace, majitelé to nechtěli řešit.... Důvod? Pojišťovna jim dá víc financí, než jaké jsou náklady na opravy a popřípadě i zvelebení... (Jen malý pohled i z té druhé strany, ne jen kritika...)
END

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 18 kvě 2010, 22:46

Kubo, to je relativní... Neberu teď Troubky či nejvíce zasažené oblasti v předchozích povodních, ale oblasti, kde je zátop každý rok, navrhované stavební úpravy za minimální investice, hrazené z dotací atd... Ti lidé to prostě ale nechtěli....
END

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 18 kvě 2010, 22:50

Neříkej mi, že když ti někde stojí barák, kterým ti protekla voda a ty tam máš všechno, tam kde bydlíš, tak se na přesrok sbalíš a půjdeš jinam... to je kravina. Teď nemyslím baráky, co byly narušené, nebo odplavené celé nebo z polovičky... to jiná věc..
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 18 kvě 2010, 22:54

Nepíšu o stěhování, ale o provedení úprav jak na stavbě samé, tak na pozemku, či korytu "vody", tak aby k podobné události již nedošlo. A s tím mnozí majitelé prostě nesouhlasí. - Ne nebudete mi brát 0,5 m z pozemku pro rozšíření a prohloubení koryta, to nedovolím. Ne nechci ochrannou stěnu na svém pozemku....... To jen pro příklad, co jsme se dozvěděli. Přitom majitele by to nestálo ani korunu...
END

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 18 kvě 2010, 23:05

No tak to jo... to jsem taky slyšel no.. takovým není pomoci a jak si ustele tak si lehne ..
Moje Astrina 1,7DTi

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 18 kvě 2010, 23:45

Jocker píše:Máš pravdu je to úplně jedno akorát jsem nepochopil reakci Pepina a hlavně narážku na Vsetín... proti obyvatelům Prahy jsem tady nic nenapsal. O politice se bavit nehodlám, ale přiznejme si...být v pozici kdy se můžu zajistit na zbytek života, udržel bych se? ........
"Hlavně nedejbože ať nezačne pršet v Praze, ať zbydou nějaké peníze aj na moraváky."

Sorry, ale tahle věta určitě nenarážela na pražáky nebo Prahu.. Když se někde něco po.. tak vždy za vše můžou pražáci..

Ale jak jsem už napsal výše, cítím s těmi, které povodeň zasáhla. Povodně v Praze a na mělnicku jsem zažil a vím, jak je to hrozné pro lidi, když přijdou o vše, ale nerad slyším narážky na pražáky, jsem normální člověk a jestli vláda a parlament něco naslibovali, tak neříkejte pražáci, ale ti, které jsme si zvolili.. a konec, už se nebudu k tomuto tématu vyjadřovat.
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/

Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena » 19 kvě 2010, 16:20

Dnes na radiožurnálu mluvil nějakej týpek z hydrometeoroligickýho či kýho úřadu řekl, že ve střední evropě jsou povodně tohoto rozsahu mormální, a že se jen příroda vrací k normálu - minulé století prý bylo povodňově podprůměrné. Prý si máme zvykat... ještěže bylíme na kopci (teda néé zas tak vysoko, ale to už by musela bejt voda)...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Obrázek

Odpovědět