Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
Muzu mit panove OT? Renek pise, ze udela rocne 20-25tis.
Ikdyby mu nove auto papalo po meste 6, udela to za rok pri nejhorsich prognozach 30 000, jenze kde jsou ty penize, ktere prodelas na prodeji Concordia II a koupi noveho auta? Nemluve o tom, ze nove "stare auto", ktere sis nepiplal, bude nejakou tu korunku stat, nedejboze aby Ti odeslo neco nakladnejsiho. Opravdu se to vyplati????
Ikdyby mu nove auto papalo po meste 6, udela to za rok pri nejhorsich prognozach 30 000, jenze kde jsou ty penize, ktere prodelas na prodeji Concordia II a koupi noveho auta? Nemluve o tom, ze nove "stare auto", ktere sis nepiplal, bude nejakou tu korunku stat, nedejboze aby Ti odeslo neco nakladnejsiho. Opravdu se to vyplati????
- Reklama
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
tak toto je otazka co si kladiem aj ja... a neviem si na nu odpovedat, preto je este zafca doma
ide o to ze ju poznam od zaciatku a viem vsetko o tom auto co mu bolo co sa menilo a tak... bojim sa toho ze ak kupim druhu jazdenu tak ma moze cakat dalsia drhsia oprava co sa ukaze az po case...

P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

Avantgarde píše:Muzu mit panove OT? Renek pise, ze udela rocne 20-25tis.
No to máš sice pravdu, ale přesto cena neporoste, naopak bude klesat a cena investic se bude jen zvyšovat. Za ty prachy už to auto příští rok asi těžko prodá. To je zase můj názor. Vedl jsem o tom s Renkem dlouhé diskuze a pokud se rozhodne že prodá, vymlouvat mu to nebudu...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, starsi auto kde uz clovek vymeni polovinu dilu za nove je podle me lepsi nez "nova ojetina" kde nikdy nevis co se ti po... nemluve o vyssi cene dilu a servisu, kor u tdi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady jsi taky vedle jak ta jedle

Ale chválím iniciativu

Ale chválím iniciativu

Cobe o jakem koncernu přemýšlíš? Touran?
Myslím, že můžu odpovědět za Renka. Sharan bude ta správná volba, nebo oct. 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
ale hofno koncern ani zadarmo!!!!!
Protože Opel holt "diesel" neumí.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
ani koncern neumi diesel a basta tie zdochle 2.0 tdi s 130 konmi su nasmich hovno to ide a len to prdi naftu z vyfuku
no tak tomu říkám obrat o 180°
sharan, octavia 4x4
ŠOK

sharan, octavia 4x4
ŠOK
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Pro někoho "šok", pro jiného realita.
...Ale nevím, proč se tady pouštíme do takových diskusí. Počkejme až se k tomy vyjádří povolaný. Třeba si koupí Hyundai
...Ale nevím, proč se tady pouštíme do takových diskusí. Počkejme až se k tomy vyjádří povolaný. Třeba si koupí Hyundai

-
- Kontaktovat uživatele:
a mozna TATA mobil

NO MUSÍM VÁS POŘÁD UKLIDNIT,ZAFIRA JE STÁLE DOMA A ROZHODNUTÝ NA 100%NEJSEM. Každopádně až se rozhodnu a budu ji chtít prodat,další auto bude asi koncernové. Tak jak psal Gallo Opel naftu neumí a nové motory v astrach H a zafirach B jsou pro mně finančně nedostupné. Tím mám na mysli že na Opla nedám dopustit,dále budu fandou a pokud mně nevyženete i členem tohoto fóra ale až ceny nástupem nové astry a zafiry půjdou dolů tak si třeba zafiru B budu shánět. Od koncernu by se mi touran líbil ale těch peněz...
No a k tomu vztahu,nikdy jsem neměl auto ke kterému bych neměl nějaké pouto. Vždy jsem si auto vyladil k obrazu svému protože bych neunesl pohled na vedlejší auto které by bylo stejné. Navíc vím,že spousta hezkých doplňků se dá koupit ale spousta věcí se dá doladit i doma a to jsou zkrátka věci které nemá vůbec nikdo jen to moje auto. Auta mám zkrátka rád a budu je vždycky ladit tak jak chci já. Zafira je pořád doma,jedu s ní zítra na dovču a pak se uvidí. Je to ale super auto.
No a k tomu vztahu,nikdy jsem neměl auto ke kterému bych neměl nějaké pouto. Vždy jsem si auto vyladil k obrazu svému protože bych neunesl pohled na vedlejší auto které by bylo stejné. Navíc vím,že spousta hezkých doplňků se dá koupit ale spousta věcí se dá doladit i doma a to jsou zkrátka věci které nemá vůbec nikdo jen to moje auto. Auta mám zkrátka rád a budu je vždycky ladit tak jak chci já. Zafira je pořád doma,jedu s ní zítra na dovču a pak se uvidí. Je to ale super auto.
ASTRA LA VISTA