OPLEM TAM VLAKEM ZPATKY

Co se jinam nehodí pište sem
AstraMan
Moderátor

Re: OPLEM TAM VLAKEM SPATKY

Příspěvek od AstraMan » 13 dub 2009, 22:16

No koukám, že vysvětlování bude na dlouho a OT ještě delší :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 » 14 dub 2009, 12:28

To je tak, preto ked jazdene, tak radsej benzin.Ale mna Opel tiez sklamal, ale kvoli tomu na neho nenadavam a viem ze dalsie auto bude Opel Vectra C a ked sa podari tak Insignia.
Mne najskor tesnenie pod hlavou prdlo a dva mesiace na to som spalil jeden piest...no lacne to nebolo....Ale dokopy to bolo viacej ako tych 25000
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 14 dub 2009, 13:33

No můžu dotaz? Jaký ročník je ta astra a kolik má najeto?
EDIT: jo sory kilometry už jsem našel

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 » 14 dub 2009, 13:45

Tak ked si clovek kupuje ojetinu, musi s takymito vecami ratat...Preto som nechcel diesel....kvoli cerpadlu a turbine......Same problemi....

VIVAT BENZIN

Salám

Příspěvek od Salám » 14 dub 2009, 13:57

Vojkuvka81 píše:...přemyšlim že opravim,prodam a koupim Passat nebo Golf 8) ,to jsou podle mně aspon držaky,popř Audy A3..
No nechci někomu brát iluze, ale jestli je golf s najetým půl milionem, stočený na 100.000km spolehlivější a větší držák než astra s tou samou minulostí, tak sním svůj vlastní klobouk..
Předpokládám, že nového passata či golfa si jen tak někdo nekoupí..

jo a píše se Audi ne Audy

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 14 dub 2009, 14:00

Svatá pravda, je jasné že tě to žere když se auto pos*alo, ale ono se se*e vsechno co ma nejto X stovek tisic kilometrů.
A z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že ojetina s dieslovým motorem je opravdu časovaná bomba, která když bouchne tak je to tak vzít si uvěr na servis auta.

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 14 dub 2009, 14:16

Spousta lidi si neuvedomuje ze vedle porizovaci ceny auta je jeste druha polozka a tou jsou naklady na servis jejichz vyse je vicemene sazka do loterie. Majitele Aster maji tu vyhodu ze zde mame takove krasne forum kde jsou prakticky vsechny vetsi zavady zdokumentovane a jednak se na ne muzeme pripravit behem uzivani astry nebo dokonce uz pred nakupem konkretniho modelu a druhak diky foru dokazeme naklady na jejich opravu prakticky minimalizovat... k 25 litrum na opravu nemam co dodat. Nekdo si za 25000,- nekoupi ani elektrony na jednu napravu a jiny si za ne koupi cele auto, podle me to pro astru neni takova "palba" a musi se s tim pocitat.

//edit: a co se tyce golfu a passatu tak tam je tak akorat jina pravdepodobnost ze se ti neco pos*re ...dle meho nazoru je ale rozdil zanedbatelny a golf se ti muze rozsypat i po ceste z autosalonu...

...a jak pise astraman pode mnou - nezoufat a resit!
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 14 dub 2009, 14:25, celkem upraveno 1 x.

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 14 dub 2009, 14:21

Vojkuvka81 píše:Takže mi dnes bylo zděleno :shock: že je to na 99 procent to čerpadlo :cry: ,pry i podle toho co piše diagnostika,cele to musi projit a proměřit,kde ja ted schrastim 25000 na repasovane to opravdu nevim :( ,každopadně mně Opel sklamal :?
Neztrácej naději :wink: Napiš lukaskpdovi, ten někam dával také čerpadlo na repas a kontroluje se údajně elektronická a mechanická část v něm... Třeba to půjde ještě opravit a nebudeš muset kupovat nové za tolik tisíc :wink:

PS: Předpokládám, že si Astru dal do opel servisu ( nebo si to už někde psal, teď nevím ), ale tam se jim kolikrát nechce řešit problém a raději ti řeknou, ať si koupíš ten díl novej :wink: Po nás také chtěli, aby jsme si koupili nový EGR ventil za 15tis a novou ŘJ k centrál. zam. za 20tis :arrow: A nakonec jsme se vešli do 10tis ( EGR ventil jsme koupili nový, ale ŘJ nebyla nakonec potřeba kupovat ) :mrgreen:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Marky

Příspěvek od Marky » 14 dub 2009, 14:34

Jo jo nic netrva vecne, ani laska k jedne slecne.
Kazde auto se jednou pos.re a je otazka kdy, jak moc a kolik to bude stat. Pokud chce nekdo spolehlive auto, tak jedine nove s poradnou zarukou a pak... snad mozna.
Asi bych to moc neresil, bud jsi nastvany a das to pryc pod cenou a koupis nejaky ojety a nalesteny vrak, nebo koupis novy pokud na to mas. Nebo coz bude asi nejrozumnejsi pokud to auto dobre znas a mas ho vychytane, tak ho nechas opravit a mas na hodne dlouho zase klid.
V kazedm pripade drzim palce at brzo v necem jezdis.

petr

Příspěvek od petr » 14 dub 2009, 15:08

to si nevyberes vsechny auta se serou.. ! jsetli budes mit mercedes bmw audi fiat lancia skoda vse se ti vysere. je to fuk... rozdil bude akorat v cene nahradnich dilu... me tenhle tejden taky odeslo neco nevim co takze astra je v servisu..

Marky

Příspěvek od Marky » 14 dub 2009, 15:16

Vojkuvka81 píše:Tak to viš že jsem nasrany,vždyt jsme s polu vyřešili to me vdo radio jezdil jsem si a poslouchal,vše bylo supr a ted?to viš že auto nedam pryč,sam jsem si ho doves a sam vim co v něm mam,tobych udělal tu největši pitomost,necham to spravit,co jineho mi zbude,aspon ted chvili pojezdim na kole a shodim nějake to kylo,timto Ti Marky ještě jednou diky za to radio viz foto :D
Jasne ja Te chapu, take bych byl na Tvem miste nasr.any, ale mam mensi vyhodu v tom, ze mam auto relativne dlouho a tak jsem s pripadnyma investicema smireny, krom toho bude u nas astra nejspis uz jen jako pracovni a zalozni auto.
Urcite bude nejrozumnejsi si ho nechat a pak jezdit a jezdit.
PS: na tom kole bych asi taky mel pomalu zacit jezdit (ale kde vzit cas :( ), jinak to radio v aute nevypada spatne :wink:

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 » 14 dub 2009, 15:26

Take radio by som aj ja bral.....

Skuti

Příspěvek od Skuti » 14 dub 2009, 15:35

to Vojkuvka: nevěš hlavu, máš krásné auto, tak spravuj :wink:
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

M.erik

Příspěvek od M.erik » 14 dub 2009, 23:27

Vojkuvka: je to smutný když se na člověka auto takhle vyse.e, navíc ho nechá kdesi v pryč a domů daleko. Autí máš pěkný tak ho oprav. Je to smutná skutečnost. Moje dobrá kamarádka říká "Horší by bylo kdyby Tě srazilo auto." to mě vždy z krize dostane. No nebo je to možná tou "kamarádkou". :?: Chtěl jsem říct, že kamoš si koupil pěné auto, nebyl to Opel, byl spokojený a domů nedojel. Asi 100 metrů od baráku mu auto chytlo a začalo hořet, jediný co stihnul tak z auta utéct a vytáhnout děti, zavolat hasiče a dívat se a čekat.

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 15 dub 2009, 09:42

To by som chcel vedieť, čo to bolo za auto :? Inak o podobných prípadoch som už počul.

A Vojkuvka : Naozaj neodpál astru. Daj jej ešte šancu. Možno sa ti teraz odvďačí a to čerpadlo bude posledná nečakaná investícia na dlhýýýý čas :wink: Na otcovej astre tiež odišlo čerpadlo. Dali sme to jednému fakt že majstrovi, dlho nemohol prísť, čo tomu je ale nakoniec zistil že je to čerpadlo. Dokonca sám ho aj opravil. Bol tam odpálený nejaký ventil elektronický ktorý niečo nastavuje... Oprava vyšla na cca 2000sk a astrička poslúcha dodnes. Má spotrebu 5l a na to že je to 1.7TD tak to ide jak guľa :lol:

Odpovědět