Neplaťte pokuty za rychlost...!
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
no co se týká komunikace je Lukáš případ sám pro sebe to souhlasím...občas mi nestačí ani znalost slovenského jazyka
..ale to neřešte!

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
... tak to bude asi nepravidelná souhra náhodně vybraných slov 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: sd
Já policisty nemám rád, hlavně ty hlinečtí mají tam tu kreténskou nálepku o tom chránění.lukaskpd píše:ja policistou nemam rad hlavne tych hlineckych maju tam tu ketensku nalepku o tom chraneni a ked clovek nemoze zaspat lebo nejaky kreteny ozrany v krcme hra nahlas hudba pres leto sa pravidelne mlatia vonkuku na hlavnej a zavolas policiu (suseda) tak jej povie ci dobre pocuje srac jeden a ked uz pridu tak rano a a zozbieraju ozranov ktory tam len tycho pospavaju a pak uz len sa vozia raz sli taky hulicy a skanadou kopol do auta tak to poskrabal a este i hajloval a taky sa vysrali nato ale raz ocina chytili s rosvietenimy neonmi 4 Ks zelenych tam boli sa tam snim o tom debatil povedali ze mozu byt len zlte a biele ze su povolene ale modre niesu ani zakazane tak len tak sa ho opytaly kolko ma u seba povedal 100 a kopu drobakou v opierke ale cheli len papier a dali i blocik neviem hlinecanci su divny
Když člověk nemůže spát, protože nějakým ožralým kreténům v hospodě hraje nahlas muzika. Přes léto se pravidelně mlátěj na hlavní. A když zavoláš policii (souseda) tak mu poví, jestli dobře slyší. Sráč jeden! A když už přijedou, tak ráno a rozebírají ožraly kteří tam tiše pospávají a pak už se jen vozí. Jednou šli takoví huliči a jeden kanadou kopl do auta, že poškrábal lak. A ještě taky hajloval. A na to se taky vysrali (policie).
Jednou ale otce chytili s rozsvícenými neony (4x zelený neon) a začali s ním o tom debatovat. Říkali, že můžou být jen žluté a bílé, že ty jsou povolené, ale modré nejsou ani zakázané. Tak jen tak se ho zeptali kolik má u sebe. Řekl že 100 a kupu drobáků v opěrce, ale chtěli jen bankovku a dali i bloček. Nevím, hlinečtí policisté jsou divní.
Uffffffff. Ale Lukáši - některé formulace i přesto moc nechápu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik řečí umíš.. tolikrát jsi člověkem... Lukašovina je náročná 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

-
- Kontaktovat uživatele:
s
fakt sorry no mne niekedy preskoci klavesa neviem preco no a pak to tak vypada no a fakt ze mne dlzne pekcene ciarky botky ...nepisem pretoze je stym roboty hladat te hovadinky takto pisem len klavesnicou tak odpuste 

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: s
kašli na nělukaskpd píše:fakt sorry no mne niekedy preskoci klavesa neviem preco no a pak to tak vypada no a fakt ze mne dlzne pekcene ciarky botky ...nepisem pretoze je stym roboty hladat te hovadinky takto pisem len klavesnicou tak odpuste

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip