Doporučte notebook
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a nebo nějaký repas, za pár kaček hodně muziky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Blbe vidim nebo je tu levnejsi? http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... 51l-ap106/
Ja som kupoval sestre pred cca 2 mesiacmi Toshibu. Celkom dobrá kúpa - 2 jadrový procák, 2 GB RAM... Hlavne by som sa poobzeral po 2 GB RAM, pokiaľ tam bude Vista (strašný žráč pamäte), dá sa síce dokúpiť, ale ak tam je, tak už nič netreba dokupovať
.
Acer by som tiež nedoporučoval, Fujitsu-Siemens má brat cca 2 roky a je spokojný - ten by som bral tiež. Asus je vraj tiež kvalitná značka, MSI - v mojom okolí nikto nemá, nikto nevie poradiť.

Acer by som tiež nedoporučoval, Fujitsu-Siemens má brat cca 2 roky a je spokojný - ten by som bral tiež. Asus je vraj tiež kvalitná značka, MSI - v mojom okolí nikto nemá, nikto nevie poradiť.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ten Asus je dobrý, tchýně si koupila Asus X51RL serie a je v poho, ono je taky ještě otázka co na něm bude tvoje žena dělat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ja by som volil HP Compaq a nan XP.Compaq ma zmluvu s Microsoftom ze im budu robit ovladace pre XP este niekolko rokov(nepametam sa presne ale je to za hranicou zivitnosti notasu
)

Naposledy upravil(a) santik dne 05 zář 2008, 18:24, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Mám Zetkovou řadu asuse a jsem max spokojenej, navíc tahle xková řada á celá dvoujádro a dvougiga ramku, tak když na něj nasyou xpčka, musí to jet jak zblázněný.
Už jsem to tu psal, manželka potřebuje office a nějaký ten účetní soft. Jako auditor nemá velké nároky na výkon pc, tak ale na film občas koukne, že jo....
Už jsem to tu psal, manželka potřebuje office a nějaký ten účetní soft. Jako auditor nemá velké nároky na výkon pc, tak ale na film občas koukne, že jo....
END
Pokiaľ tam bude originálny windows, tak kľudne aj Asus. Ale keď si ho tam chceš dodatočne nainštalovať, tak pozri najprv ovládače na nete. Kolega si vybral super Asus, ale neboli na neho ovládače (nikde sme ich nevedeli nájisť), tak ho nevzal. Oproti tomu taká Toshiba má na každý model ovládače pre XP a Vistu (aspoň čo som ja pozeral, tak boli na všetky
)

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zajímavé, já jsem je teď v týdnu stahoval z netu přímo ze stránek Asusu, maj tam ovladače na všechno jak na XPa tak na Vistypalix píše:Pokiaľ tam bude originálny windows, tak kľudne aj Asus. Ale keď si ho tam chceš dodatočne nainštalovať, tak pozri najprv ovládače na nete. Kolega si vybral super Asus, ale neboli na neho ovládače . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam acer uz skoro rok, pouzivan denne, porad ho nekde taham a nemam nejmensi problem, koupil bych si ho zas. je to nejrpodavanejsi znacka u nas tak to asi bude mit duvod, ma supr klavesnici, narozdil od Asus co koupil kamos, ma sice lepsi vybavu ale psat se na tom neda.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet