sem asi nevzdělanec ale jak vypadá ta alkantra? to je jako mikroplyš čičo?YANEK píše:te dost drahý potažení mám zjištěný že za 12 mi udělá komplet sedačky vnitřek alcantra kolem látka a volant k tomu gratis
no to jo ale to vidim jeno červenou barvu...nebo to je jako to co se dává pod mince do těch výkladních šuplíků...to je taky červený...YANEK píše:no te to co má polštář na stropě teda všude
Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.jarda píše:mam stejnej problem. kozenej volant mam taky vosoupanej. velmi nevzhledne. nove obsiti kuzi je tak kolem 3.000nema to cenu. shanim kozenej volant a prehodim si tam svuj bagl a bude hotovo. kolik to ma najeto
ja mam najeto poctivejch 110.000km a mam to taky ale ja spis podeziram toho cloveka co tu astru mel prede mnou, nebot to byl lakyrnik a urcite tema rukama vod tech ruznejch svinstv na to hrabat a ta kuze dostala pekne na prd... proto chci nekde sehnat jetej kozenej volant a tenhle pustit dal za nakej drobnej peniz.Anonymous píše:Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.jarda píše:mam stejnej problem. kozenej volant mam taky vosoupanej. velmi nevzhledne. nove obsiti kuzi je tak kolem 3.000nema to cenu. shanim kozenej volant a prehodim si tam svuj bagl a bude hotovo. kolik to ma najeto
Ten pytel mam kupodivu uplne v pohode, ale mam spis problem s osoupanyma klaksonama. Bohuzel to ten clovek prede mnou v tech mistech drzel a predpokladam podle tohoto mista a volantu, ze se mu docela potily rucejarda píše:ja mam najeto poctivejch 110.000km a mam to taky ale ja spis podeziram toho cloveka co tu astru mel prede mnou, nebot to byl lakyrnik a urcite tema rukama vod tech ruznejch svinstv na to hrabat a ta kuze dostala pekne na prd... proto chci nekde sehnat jetej kozenej volant a tenhle pustit dal za nakej drobnej peniz.Anonymous píše:Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.jarda píše:mam stejnej problem. kozenej volant mam taky vosoupanej. velmi nevzhledne. nove obsiti kuzi je tak kolem 3.000nema to cenu. shanim kozenej volant a prehodim si tam svuj bagl a bude hotovo. kolik to ma najeto
jinak kdyz jsme u toho v kolika tisicich mate vosoupanej ten pytel vokolo radicky nebo v kolika tis. jste ho menili
ten volant je ostuda interieru. musim ho vymenit.Marky píše:Ten pytel mam kupodivu uplne v pohode, ale mam spis problem s osoupanyma klaksonama. Bohuzel to ten clovek prede mnou v tech mistech drzel a predpokladam podle tohoto mista a volantu, ze se mu docela potily rucejarda píše:ja mam najeto poctivejch 110.000km a mam to taky ale ja spis podeziram toho cloveka co tu astru mel prede mnou, nebot to byl lakyrnik a urcite tema rukama vod tech ruznejch svinstv na to hrabat a ta kuze dostala pekne na prd... proto chci nekde sehnat jetej kozenej volant a tenhle pustit dal za nakej drobnej peniz.Anonymous píše: Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.
jinak kdyz jsme u toho v kolika tisicich mate vosoupanej ten pytel vokolo radicky nebo v kolika tis. jste ho menili. Ach jo docela mi to kazi interier, ktery je jinak OK.
ha dobrý vtip,se zeptej kluků kolik chtěli za samotný kroužek,od Prahy po Plzen se ceny jen pouhých kroužků pohybují od 1000-1500KČ,a tu tisícku při dlouhém smlouvání,tak bych rád viděl multifunkční volant za 800,i když možný je všechno,volant že bude levnější jak ten kroužek.TOMHAJ píše:prej na vrakaci multifunkcni do 800kc,by me zajimalo,jak bude vypadat...
TOMHAJ píše:No,ja mluvil o volantu,jinak tak jsem tam volal znova: krouzek pod volant-multifunkce 500kc (Myslim,ze i Vojta v jine sekci rikal-stary za 500kc,coz tedy sedi) ,multifunkci volant do 800kc,prej podle toho jak bude vypadat.Jinak Dominus et deus ho prodava take za 800kc...To na vysvetleni,nejspis jdu tedy do toho,mrknu jeste jak budou vypadat. P.S. Je to vrakac u nas ve Vtelne,muzete tam brnknout
TOMHAJ píše:jasne,jak pises,jed nekam dale se opravdu nevyplati.. Ja jeste ani nevim,jak ty volanty ma vygumovany.Taake koupe stareho krouzku je trosku risk,po par km to muze hazet chybu a jses zase bez airbagu.Pak napisu,jak jsem dopadl.Ted me astricka stala 7000kc,kola,olej a tak,vsak to znate...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |