Vojta píše:tady máte to co pepču urazilo tak že musí odejít z jiného fóra než se todle psalo, jinak se všichni podívejte do historie mých příspěvků a uvidítě že se již několik měsíců o pepčově autě nezmiňuji, jinak všichni víte že pepča už jednou odešel a zase přišel takže nebuďte smutní, pokud odejde, do měsíce je zpět...
a tady je celej ten odkaz co tam je vidět
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=62932#62932
ty se domníváš že jen toto je ten důvod??nenech se vysmát,ty prozradíš jen co musíš,z lidí jako jsi ty mně je opravdu zle,jen ty tvé názory a uznání je to správné,jen ty jsi ten který má vždy pravdu,to co jsi zde ukázal je pouhá kapka v moři,a věř že se najde vždy někdo kdo ti řekne více než ty sám prozradíš,to že se ti mé auto hnusí si mně zdělil již dávno a pomáhalo ti zdatně pár dalších,ale ty nikdy nevíš kdy přestat,a právě ty a tobě podobní jsou důvod proč opravdu končím,neměj obavu.nehodlám se vracet,na tvé tedy vaše další slovní urážky,útoky nejsem vůbec zvědavý,vyžívej se ve své originalitě,drahotě,pohrdej těma kteří ti nejsou rovni,to ty a další tobě věrní dokážete nejlépe,jen to co vy hlásáte je pravda,a k tomu co jsi zde milostivě poskytnul,co jsem obeznámem,tak není vše,bylo toho vícero,zda to bylo písemně či slovně nehodlám řešit,nebyl jsem to zjištovat,ale jsi opatrnej abys sobě škodil,jisté je,že dokážete opravdu otravovat život,hodně úspěšně