ja uz jsme to taky nekde jinde psal...mi je 20...ale jde tu spise o ty zkusenosti a ty ja zatim moc nemam astrulku mam teprve 3 mesice...takze si na sebe jeste zvykame jo je to hold zmena z favorita...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
mnjo ja mam astricku uz dlooouho asi 2 roky a sem s ni mooc spokojena prvni a hendka takovy superky auticko ty jo ja jsem uz teda pekne zestarla za tu dobu... kdyz si uvedomim ze mi bylo 18... jojo
Ja som čerstvý 30-nik a roky vôbec nerozhodujú o tom na koľko sa cítiš. S mojou astričkou sa zatiaľ iba zoznamujem a dúfam, že táto zima už skončí a ja ju budem môcť trošku popreháňať po suchých cestách. Teraz ma však napadlo, že to bude asi problém na našich cestách plných dier.
jasvo píše:Ja som čerstvý 30-nik a roky vôbec nerozhodujú o tom na koľko sa cítiš. S mojou astričkou sa zatiaľ iba zoznamujem a dúfam, že táto zima už skončí a ja ju budem môcť trošku popreháňať po suchých cestách. Teraz ma však napadlo, že to bude asi problém na našich cestách plných dier.
hihi tak pozor az se budes prohanet at si nevymlatis zuby... obzvlast na dalnicich je to nekdy diky kamionum jak vlny na mori