Problem urcite ne, mam tam taky ucet - ale penize za poplatky mas v prdeli na 100%Mike.S píše:já jsem 12 let u ČSOB a za celou dobu jsem neměl jediný problém

Problem urcite ne, mam tam taky ucet - ale penize za poplatky mas v prdeli na 100%Mike.S píše:já jsem 12 let u ČSOB a za celou dobu jsem neměl jediný problém
Uz nejakou dobu je povinnosti bank prevest penize nejpozdeji do druheho dne, pokud je dan prikaz rano, jsou penize na druhem ucte vetsinou jeste tyz den.Mike.S píše:u téhle banky je i zaměstnavatel, takže když poukáže výplatu na účet, mám ji tam ještě ten den a ne až za 3-4 dny
bylo to v době kdy sem po úrazu nechodil a dokumenty tam vezl někdo jiný a jestli si něco někdy v bance vyřizovala tak víš že s tebou vytvořenou kopií tě pošlou do patřičných místzmrzlina píše:I u mBank jdou vložit peníze na účet, byť je to složitější a dělá se to přes fortunu nebo sazku. Každopádně nevím jak u tebe, ale mně chodí výplata na účet a v době, kdy nechodila, tak jsme aspoň měli hotovost a nemuseli vybírat.
PS: Nechci tě urazit, ale to, co se ti stalo, je částečně i tvoje blbost. Pokud někde takové dokumenty potřebují, ať si to okopírují a hned mi to vrátí (kopírku mají všude po ruce), anebo už jdu do banky (na úřad, do práce...) s kopií a originály nedávám z ruky.
Ja mam dostVojta píše:mbank je dobrá tak pro toho komu se krčí na účtě pár stokorun, protože banka kam nejdou vložit peníze v hotovosti neni banka
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |