banky

Co se jinam nehodí pište sem
Mitom

Re: banky

Příspěvek od Mitom » 30 lis 2010, 20:16

Mike.S píše:já jsem 12 let u ČSOB a za celou dobu jsem neměl jediný problém 8)
Problem urcite ne, mam tam taky ucet - ale penize za poplatky mas v prdeli na 100% :mrgreen:
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek

Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 30 lis 2010, 21:03

je málo bank, kde neplatíš poplatky a mám to u ČSOB i z toho důvodu, že u téhle banky je i zaměstnavatel, takže když poukáže výplatu na účet, mám ji tam ještě ten den a ne až za 3-4 dny :) jo a za poplatky platím měsíčně 130,-Kč
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 30 lis 2010, 21:05

Jelikoz delam v ČS asi bych nebyl objektivni ale jako zamestnanec jiste vyhody mam :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Mitom

Příspěvek od Mitom » 30 lis 2010, 21:08

Mike.S píše:u téhle banky je i zaměstnavatel, takže když poukáže výplatu na účet, mám ji tam ještě ten den a ne až za 3-4 dny :)
Uz nejakou dobu je povinnosti bank prevest penize nejpozdeji do druheho dne, pokud je dan prikaz rano, jsou penize na druhem ucte vetsinou jeste tyz den.
(10/1998)
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 lis 2010, 23:21

zmrzlina píše:I u mBank jdou vložit peníze na účet, byť je to složitější a dělá se to přes fortunu nebo sazku. Každopádně nevím jak u tebe, ale mně chodí výplata na účet a v době, kdy nechodila, tak jsme aspoň měli hotovost a nemuseli vybírat.

PS: Nechci tě urazit, ale to, co se ti stalo, je částečně i tvoje blbost. Pokud někde takové dokumenty potřebují, ať si to okopírují a hned mi to vrátí (kopírku mají všude po ruce), anebo už jdu do banky (na úřad, do práce...) s kopií a originály nedávám z ruky.
bylo to v době kdy sem po úrazu nechodil a dokumenty tam vezl někdo jiný a jestli si něco někdy v bance vyřizovala tak víš že s tebou vytvořenou kopií tě pošlou do patřičných míst
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 01 pro 2010, 06:17

Já používám zatím ke spokojenosti M-bank - založeno výhradně kvůli tomu že to BYLA banka bez poplatků, ale už to není co to bylo postupně služby zpoplatnují, ale pořád ještě v poplatcích nemají na ČS kde mám taky učet kvůli tomu že u nich máme hypotéku. Když sleduju výpis z účtu od ČS tak je to mazec i když tam mám zcela minální pohyb. Přijdou tam peníze- poplatek, to že tam přišli peníze je bankovní transakce- aa.. zase poplatek, atd.... Proto používám primárně M-bank.
Vojto prosímtě to s tím že jsi kvůli m-bank přišel o peníze myslíš jako jak? Ne že bych u M-bank měl miliony, ale pár stokorun ani tisícíkorun to rozhodně není to co mi u nich leží - mě celkem strašíš

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 01 pro 2010, 07:24

8 let u KB - teďka mkomentálně Extra konto - vybery, platby přijaté i odeslané pomocí i-banky zdarma, měsíčně momentálně 0kč na poplatcích.

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 01 pro 2010, 07:34

jak 0? měsičně 125kč za vedení účtu..... :( každý rok 1500kč jen za vedení účtu....

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 01 pro 2010, 09:12

Já mám účet u GE, ale byl bych asi sám proti sobě, jako zaměstnanec :D . Jinak je možné mít účet za 119Kč / měs. Je tam IB, MB, TB apod. příchozí a odchozí platby neomezeně, výběry s bankomatu GE zdarma. Jinak měl jsme účet i u jiných bank jako je ČS a Poštovní spořitelna a teď GE.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 01 pro 2010, 09:16

Lukáši a co má Tvůj táta za účet ? Např. podnikatelský účet má odlišné poplatky od běžného ( sporožirového ) účtu 8)

Třeba já mám běžný účet u České Spořitelny, na kterém bance nechávám cca 30Kč / měsíc na poplatkách ( po výběru z možností co mít zdarma ). Nic víc... A když jsem měl podnikatelský účet u Raiffeisen Bank, tak bance jsem nechával jen za vedení účtu 150Kč / měsíc :?:

Těžko říci, co doporučit, protože každý má jiné požadavky ( někdo chce výpisy pouze papírově, někdo nepotřebuje výběry z bankomatů........... )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 01 pro 2010, 09:28

To Hříbek: přecházel jsem po 7 letech ze studentského účtu, chtěl jsem jít jinam a nabídli mi, že při měsíčním obratu 15000 bude vedení zdarma na 2 roky. A za dva roky kdoví co bude... Navíc jako stálý klient máš lepší podmínky u úvěrů. Nemám rád ty mbanky a ebanky atd. oni ti dají něco zadarmo, ale vyberou si to jinde.

Mitom

Příspěvek od Mitom » 01 pro 2010, 13:18

Vojta píše:mbank je dobrá tak pro toho komu se krčí na účtě pár stokorun, protože banka kam nejdou vložit peníze v hotovosti neni banka
Ja mam dost :D Pokud je tedy pro Tebe pozitivnim hodnocenim banky to, ze mas moznost slozit hotovost na prepazce a za toto slozeni na prepazce si jeste musis ze sveho pekne navic zaplatit (prece banka nebude s Tvymi penezi, ktere jim tam osobne doneses, hospodarit a delat si pro sebe zisk jen tak gratis :mrgreen: ), tak to je teda docela podivne hodnoceni :roll:
(10/1998)
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 01 pro 2010, 13:32

njn každej má jiný požadavky, já už vidim jak nesu třeba 50tis na fortunu že to chci vložit na účet v mbank...

jinak účty mam v čsob, něco to stojí ale za to taky dostávám (podle mýho názoru) odpovídající služby, rozhodně si tam nehrajou na to co nejsou a nikdy se mi nestalo že by mi nevyšli vstříc nebo dokonce způsobili nějakou škodu

PS: já jako majitel účtu neplatím v čsob za hotovostní vklad na účet ani korunu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Mikal

Příspěvek od Mikal » 01 pro 2010, 13:54

podle mě je o tom co kdo potřebuje.

já mám mBank a na to aby tam přišla výplata a zase si ji ostatní rozebrali mi to bohatě stačí a nic neplatím.

takže asi tak

Mitom

Příspěvek od Mitom » 01 pro 2010, 13:57

Za posledni 3 roky jsem provadel nekolik vetsich operaci s penezi, ale nikdy jsem nenesl hotovost na prepazku, vse bylo VZDY prevodem z uctu na ucet. Ale uznavam, ze jsou i pripady, kdy je holt penize nutno vlozit hotovostne. Ja mel spis na mysli to, ze mi pripada jako totalni zvracenost a nenazranost bank, ze vybiraji penize za to, ze jim je clovek dava a oni z nich delaji penize sve. Takze hodnotit jako "dobrou" banku, ze me pumpne o penize mi prijde divne :wink: Mi vyplata chodi na CSOB, odtud prevedu neco do mBank, kde mam 10 operaci a vedeni uctu zcela gratis, neco prevedu do KB, kde mam bohuzel uver (zde me okradaji zcela suverenne nejvice), vse delam elektronicky pres internet a v zadne bance me uz tak 3 roky nikdo nevidel.
(10/1998)
Obrázek

Odpovědět