Otevřený dopis prezidentovi - čtěte důležité

Co se jinam nehodí pište sem
Vojkuvka81

Re: Otevřený dopis prezidentovi - čtěte důležité

Příspěvek od Vojkuvka81 » 16 zář 2010, 15:56

Lidi chtěli revoluci a ted ji maji.......................... :roll:A pak pišou nesmyslne dopisy,a čekaji že ten co to spiskal to nějak napravi...............................nebudu rači komentovat,nejsem ani levičak ani pravičak,ale to co tu dnes mame,to jsme si zvolili sami,boužel,tak si to hezky všicni užijme.......................... :!:Dřiv vadilo lidem že lezem do prdele Rusum,ale dnes lezem do prdele cele EU včetně USA,všechno co bylo dobre jsme prodali a zustalo nam tak akorat velke H...o,takže až tu zas bude chtit někdo něco podepsat,jen klidně do toho....................my danovi poplatnici to radi zaplatime............i to že sem přijedou nějaci polšti Huligens,a musi je hlidat nevim kolik stovek policistu včetně helikoptery a ja nevim čeho všeho ještě :!:A tak je to ze všim,nejvic mně dojima že Ti co tenkrat cinkali kličema,breči nejvic :roll:
Obrázek

Reklama

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 16 zář 2010, 19:08

http://www.odborybosch.cz/cz/novinky/55.html
A kdo dělá ve firmě,kde jsou odbory a není členem,tak at to radši ani neříká,jinak si koleduje o jednu pěstí.Protože,jestli tohle projde,tak jsme v pěkné pr**li velebnosti.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 16 zář 2010, 19:16

Souhlasím a jsem v odborech, ale v tom případě ti co si budou stěžovat že špatně dopadnou (nebo se jim to vinou tohoto opravdu stane) a volili některou ze stran nynější vládní koalice, tak by zasloužíli tou pěstí dvakrát :lol: :lol: :lol:
Mobil : 602318645

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 16 zář 2010, 19:22

ptáte se co budu proto dělat já osobně? já jdu 21. září na demonstraci.....klidně se přidejte všichni...už to není jen za policii, hasiče, bachaře, záchranáře, zdravotníky, vojáky, státní úředníky......
já si prostě nechci nechat vzít peníze za něco, co jsem nezpůsobil....ale jak pořád vidím jsou mezi námi občany ovečky, kterým to nevadí, asi jim tedy pak o nic nejde..nebo se bojí? nebo já nevím....ale to je samozřejmě na každém jak se rozhodne ;-)

jo a ten dopis zde není vložen proto, aby udělal revoloci, ale jen proto aby jste váženi viděli jak nahlas s touto dobou někdo nesouhlasí....uvidíme kdo všechno se přidá.... :arrow:
A jestli si někdo z Vás myslí, že o nic nejde, tak by jste měli navštívit naši instituci...protože jak každý den slyším - i zde už guma přestává smrdět.....je to opravdu vážný....

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 16 zář 2010, 19:35

To dobře udělaš Radime,to běž.......................dal budu draze platit za svych dani nefunkčni skorumpovanou policii,kterou potkaž jen když ji nepotřebuješ,vojaky co pomužou jen když jsou povodně,ale mame profesionalni armadu ktera zastane tu samou praci co vojaci zakladni vojenske služby,kteři byli v kasarnach za směšny žold a šlichtu a piti,nevim co stat vyšlo draž......................taky vim jak hasiči chodi druhy den po fuškach když maj dobrou nočni a celou ji prospi,když se ti nelibi,běž pracovat jinde,ale jinde neni vysluha a ja nevim co ještě,tak tady nebreč jak mala holka:!:
Obrázek

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 16 zář 2010, 19:41

promin Vojkůvko, ale to co jsi sem napsal :( :( :( to je názor jak,...... no víš co..... raději to tu uzamkněte...nemá to cenu.....

PS for Vojkůvka: a čti pořádně nikdo si tu nestěžuje na práci ale na současnou situaci, práce mě baví, ... :roll:

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 16 zář 2010, 19:50

A co bys rad...........................nekonečne zadlužovani..................navic jsem pro..........Tohle vlakno by tu asi byt nemělo :x
Obrázek

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 16 zář 2010, 19:55

prosím zamkněte to někdo, nebo budu sprostý- radši se k poseldním několika příspěvkům ani nevyjadřuju.

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 16 zář 2010, 20:01

jj souhlas LOCK...!!!! a nejlépe smazat...

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 16 zář 2010, 20:03

Přesně.............same s....y :!:
Obrázek

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 16 zář 2010, 20:07

Dyt uz jsem to psal na zacatku ze je to treba smazat :lol: nema smysl se tu hadat kvuli cloveku co pozoruje svet skrz televizni noviny a pise otevrene dopisy. Komu se to tady nelibi, muze se odstehovat do spravedlive a socialne citlive KLDR, pokud ho tam vemou (o:
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 16 zář 2010, 20:10, celkem upraveno 1 x.

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 16 zář 2010, 20:09

Radši zamykáme... Když bude mít jinej moderátor odlišnej názor, třeba to zas odemkne...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Zamčeno