eXp10it píše:nevím, kdyby mě tak někdo zastavil tak řeknu meteoritický roj a že jsem ho taky viděl a že rozbil okno i mě (fakt už bych ho kvůli dírám co mám taky rád vyměnil)... pravděpodobnost že to udělal meteorit je zhruba tak samá jako že jsem to udělal já
hele ty už to fakt nehul ..kecáš nesmysly Na našich krásnejch cestách je ta pravděpodobnost celkem slušná myslím.... A až ty pojedeš za někým a najednou uvídíš zablesk a ránu jako kráva do předního skla, taky bys třeba rád aby to šlo z jeho pojistky. Ty skla jsou fakt problematický, těžko se dá určit viník. To většinou ví jen poškozenej jestli kecá nebo fakt se mu to stalo
KOUKAM JAK TU LÍTAJ SAMÉ BONUS A MALUS. Já byl u Allianzu 12 let. Byl jsem bez škod. událostí a pojistku na Zafiru 1,8 16v 85kw mi spočetli na 4400 a bylo v tom i připojištěném čelní sklo. Prý bez spoluůčasti. Samozřejmě jak to bývá projel Favorit a rána v okně. Výměna stála bez drobných asi 9 500kč. a najednou že spoluůčast 10%. Vysolil jsem 950kč a kámočš mi spočetl pojistku u nich u Kapitolu co dělají pro Kooperativu na 2700kč za rok i s oknem bez spoluůčasti. Jak Allianz zjistil že jsem utekl ke konkurenci tak mi volali a nabídka zněla 1700kč. Poslal jsem je do prd**e protože hodný měli být na klienta když jsem byl u nich a ne když chtějí někoho nalákat. Typickej přístup jako u telefoních operátorů. A navíc nejsem magor abych měl pojistku třikrát za rok jinde. Tak si myslím že těžko říct jestli by o bonus přišel nebo ne protože asi záleží na té dané pojišťovně a jak se úředník vyspí. Každopádně ať se spoluučastí nebo bez pojistit okno se vyplatí.
Hribek píše:a potom nezbývá nic jiného než soudní spor...
Pěkná hovadina ona objektivní odpovědnost
a ty půjdeš do sporu kvuli 300kč co ti zvednou na pojistce za malus? Když prohraješ přičteš si k tomu všechny soudní výlohy... myslím, že zrovna u tohohle se to moc nevyplatí...
ale ne Cidlo, to bylo samozřejmně s nadsázkou Ale z principu to člověka se*re. Není to tak torchu na hlavu postavené: Pokud o mne někdo bude tvrdit že od mého auta odletěl kamínek a jsem normálně uvažující člověk tak NIKDY nemůžu říct ani ano stalo se ani neee to nebylo od mne. Prostě jedinná normální odpověd je-ano jel jsem tou trasou mohlo se to stát ale nejsem si toho vědom. Ale to ze mne přece nemůže dělat viníka. Proč mám dokazovat že to tak nebylo když údajný poškozený nemusí dokazovat že to tak bylo?? ... už se mi dál psát nechce, nech si každý dělá jak chce, ale kdo si nepřipojistí tak at si brečí kde chce u mne nevybrečí nic...
hele jako mě nejvíc berou klienti co nahlásej poškození skla od kamínku, který odlétl od protijedoucího vizidla ... zkuste si někdy zapamatovat SPZ protijedoucího vozidla až ve chvíli kdy vás mine.... prostě lidi jsou vych....ý a prolhaný
Onehdá jsem měl taky zkušenost s prasklým čelním sklem. S kámošem jsme se domluvili a udělali pojistnou událost. Kooperativa se zachovala bravurně, sklo bylo za týden opravené a kámoš dostal 30% MALUS!!!!!!!!!!