ztráta SPZ

Co se jinam nehodí pište sem
Joska

Re: ztráta SPZ

Příspěvek od Joska » 12 bře 2010, 13:21

pozor, ne rouška, ale maska!! pokud vím
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 12 bře 2010, 13:23

bahy píše:U nas by ti nemali zobrat vodicak, neprevinil si sa voci premavke ale voci technickemu stavu vozidla. Ked nemas SPZ, nemas auto sposobile na jazdu... My sme tak dostali v lete pokutu, zjednali sme na 20,- ojro.

si to mohol mat zadarmo kebyze povies ze ti to odpadlo pred chvilou ale ti to niekto urval na parkovisku :D ja som to mal horsie ja som mal spz este zabalenu od policajtov :lol:

bahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bahy » 12 bře 2010, 13:37

to bolo rudove auto a on vobec nemal druhu SPZ ked to kupil este na F SPZ a to boli ty j***ty policajti vo vrakuni, tam som ich uz aj predtym stretol, taky dvaja mlady trtkovia zastavuji hocikoho hocikde na ulici len aby zarobili a natahuju ta az kym si nic nenajdu. By ti dali silou mocou pokutu aj keby si mal pneumatiku o 0,005 baru podhustenu
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora ;)

Salám

Příspěvek od Salám » 12 bře 2010, 13:41

Luboš X17DTL píše:Pozor!!!
I u nás se chstá od ...(teď nevím) nějaká úprava zákonu, kde budou ty nesmyslné katry v lékárničce, navíc nůžky cca 15 cm, některé obvazy nebudou muset být sterilní, přibyde resuscitační rouška a kdoví co ještě. Něco psali v sobotním Právu. Asi by to pak chtělo nové vlákno.
Ne jenom změny v lékárničce, ale přibude povinně i reflexní vesta (nyní jen v služebních)..
za měsíc budu dělat školení referentů, tak to budu zjišťovat a dávat dokupy... :mrgreen:
jo a žádná úprava se nechystá, už je schválena a je v platnosti..
a nesmyslnou kartu, vestu a ty další věci bude třebapořídit do 1.1.2011 :)

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 12 bře 2010, 13:54

Kluci trochu OT, ale ma to spolecne s oznacovanim vozu. Chci sundat znak opel a napis astra ze zadi, je to povoleny, nemit oznaceny vuz tovarni znackou?
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 12 bře 2010, 13:55

Jo, jo asi tak nějak. já jdu na školení až v červnu (auto Tichý - Educa)
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 12 bře 2010, 14:01

Avantgarde píše:Kluci trochu OT, ale ma to spolecne s oznacovanim vozu. Chci sundat znak opel a napis astra ze zadi, je to povoleny, nemit oznaceny vuz tovarni znackou?
:? :? to ako myslis vazne ? :lol: kludne si tam nalep aj sarkanovu cicinu ked chces zato ti nikto nic nemoze ....

Majla

Příspěvek od Majla » 12 bře 2010, 14:03

Avantgarde píše:Kluci trochu OT, ale ma to spolecne s oznacovanim vozu. Chci sundat znak opel a napis astra ze zadi, je to povoleny, nemit oznaceny vuz tovarni znackou?
Doufám, že ten dotaz byl myšlenej jako fór :lol: :lol: . Jestli ne tak můj výraz vypadá asi takto :shock:

Salám

Příspěvek od Salám » 12 bře 2010, 14:28

Luboš X17DTL píše:Jo, jo asi tak nějak. já jdu na školení až v červnu (auto Tichý - Educa)
No rozdíl je v tom, že já budu školit :lol: :lol: :lol:

Avantgarde: dobrý dotaz :mrgreen: polovina členů tady má místo Opelu Vauxhall a bůhvíco ..a třeba místo značky vozu mají na kufru velkými písmeny KAREL :lol: Kdyby s tím měli být problémy, tak polovina lidí nejezdí :D

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 12 bře 2010, 15:54

Mám takový řečnický dotaz k čemu je v lékárničce resucitační rouška či maska, když se už umělé dýchání nedává?? Stačí masáž srdce..
Jo a ta karta první pomoci je jako povinná výbava taky na houby. Většina lidí si to stejně nepřečte co tam je a až to budou potřebovat tak si to taky číst nebudou, ale budou dělat to co si daná situace vyžádá.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 12 bře 2010, 15:58

je to tam nato aby ten co vyhral tender na vyrobu tych lekarniciek mal co najviac penazi :D

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 12 bře 2010, 16:12

K těm lékráničkám, tak sem jí včera viděl za 499,- :D ... nový typ ...
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantgarde » 12 bře 2010, 16:26

:!: sem si jen rikal, co mi pak budou psat na pokuty za parkovani.. Modry auto? Ale jesli jsem nekoho urazil tak :lol:
:)
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 12 bře 2010, 16:56

A tedka si vemte,až budou auta lítat,to bude mazec.Bude potřeba pilotní průkaz a padák. :lol:
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 12 bře 2010, 17:23

fakt se tomuhle tématu musím smát...snad tady tomuto nevěříte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majla píše:stačí zajít na fízlárnu, že ti ukradli SPZ a s protokolem o odcizení můžeš nějakou dobu jezdit i bez SPZ. Ale není to nadlouho, musíš si nechat udělat nové SPZ-ky v co nejkratší době
tak to je bohužel blbost...jakmile není na autě RZ nebo SPZ tak auto prosttě nemá co dělat na silnici! i když je ztracená nebo odcizená! Když Vás zastaví švestky tak záleží na nich jestli Vás oznámí nebo ne! pokuty by se za tohle správně dávat neměly!!!!! V případě městské policie --- jasná pokuta :lol:
Zmrzlina píše:Nemáš-li přední značku vůbec, tak ti můžou vzít řidičák. Tuhle jsem četla článek o chlapovi, kterému někdo nabořil auto a značka nešla přidělat, tak si ji dal za přední sklo a i tak mu vzali řidičák na 6 měsíců.

doplňuji odkaz: http://poradna.prestupkyvdoprave.cz/vie ... ?f=11&t=90

z něj je nejzajímavější asi toto: "Ve správním řízení je zde pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku."
tohle je taky trochu přehnané. Sice je pravda, že ve správním řízení Vám může být udělena sankce co je tu uvedena! ALE když chybí jedna RZ nebo SPZ vám daj tak max. pokutu plus poplatek za spr. řízení. Vyší sankce vč. odejmutí ŘP se bere v případě že by to byl drban, neměl by ani jednu RZ nebo SPZ atd. Dále to taky ovlivnuje to jak se na Magistrátu ten dotyčný co to vyřizuje vyspí :lol: Takže odejmutí řidičského oprávnění za to, že nemáte přidělanou jednu RZ je prostě,...no ... víte co no..... (to jsem prostě nezažil)...

brhy píše:nemozu ti vziat vodicak pokial mas SPZ na viditelnom mieste a je rozpoznatelna ciez ked je za prednym oknom mozu dat maximalne pokutu

taky nesmysl :o RZ nebo SPZ má být přidělána na vozidle tam, kde to udává výrobce vozidla!!! asi tak.... takže když není tam kde má být, bere se to jako že ji nemáš vůbec...a to že je za oknem....jeden z mnoha fíglů známých firem.... :twisted:

já se z toho asi pos.... :lol: :lol: :lol: :lol:

to by člověk nevěřil, kolik panuje mezi námi takových FAKES... ( to je tak, když jedna babka povídala té druhé... ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpovědět