OMG, XPcka uz jsem nevidel roky ale: HP ma celkem problem s tema ovladacema ze v nich ma semtam bordel a nebo kolikrat jsou v tom nevinne ze se do casti notasu davaji treba vice druhu wi-fi a koncovy uzivatel pak nemuze najit kterou wifinu to ma (i kdyz by to slo zjistit behem par minut at uz rozebranim notebooku nebo pouzitim nejakeho diagnostickeho nastroje) ale nechci te zbytecne mast, stahni to odtud
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp36501-37000/sp36684.exe pokud to jeste nemas z odkazu vyse a predpokladejme ze tam je ten broadcom... teoreticky by melo stacit spustit, nainstalovat, restartovat ale protoze se ti to nedari tak predpokladam ze sis opravdu nainstaloval spatne ovladace nebo ze se sitovka jevi jako nezname zarizeni... at tak nebo tak rozjed si OVLADACI PANELY, dej SPRAVCE ZARIZENI, tam najdi tu polozku s bezdratovym adapterem a deletem to promazej, pokud tam bezdratovy adapter nemas tak se divej jestli tam nekde zhora nevisi otaznicky NEZNAME ZARIZENI, pokud ano tak ty taky vymazej. Pak uz jenom spust tu instalaci a bude to OK
... jo a predpokladam ze pokud ma notebook primo tlacitko na aktivovani wifi karty (symbol vysilace) tak ze mas wi-fi zapnute