Opel Insignia OPC
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Insignia OPC
presne ani jau z nekukam na spotrebu lebo sa mi penazenka prevraca ale stoji to zato 

- Reklama
- kabrioletak
Jak říká Boči ,že bys to neuživil.Tak nevím jako proč ?Když jsem jezdil s 3,5 V6 tak pruměr spotřeba lítala do deseti což je spotřea běžná u některých tady na foře když to občas čtu
je pravda že když se na to neustále šlape tak to leze nahoru vic ale když stím člověk jezdí s rozumem tak v tom nevidím nějaký problém.Mrzí mě to velice,že astru cabrio nedělali ve V6ce tak třílitru,ale radost si už udělám u jiné značky.
Nadruhou stranu jak říká Zigi u takových aut, a také třeba jak říká New-name,takových lidí co si tohle pořídí se spotřeba zas tak nebere.

Nadruhou stranu jak říká Zigi u takových aut, a také třeba jak říká New-name,takových lidí co si tohle pořídí se spotřeba zas tak nebere.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Spotreba, no kdyz se jelo ostre, tak byla spotreba cca okolo 20 
a kdyz se jelo v pohode tak zhruba 14, ale na spotrebu sem s tim nejezdil, takze nevim

a kdyz se jelo v pohode tak zhruba 14, ale na spotrebu sem s tim nejezdil, takze nevim

-
- Kontaktovat uživatele:
sak to je jasne ale len tak som sa pytal to je jasne kdo si kupi take auto kasle na spotrebu ale kolko krat vydavam jake velke obsahy a jazdia ledva 100 ty asi to riesia a tez neznamena mat drahe auto ze si bohac
Nemyslel jsem to samozrejme vubec ve zlem, ale kdyz clovek jezdi chrochtákem a pak sedne do neceho takoveho jako je OPC, tak rozdil pocítí markantne
. Ale jak uz bylo receno, spotrebu u takoveho auta nema cenu resit 

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

-
- Kontaktovat uživatele:
ale musi to byt super pocit dupnut nato a hodit do sedacky a si prec kraaaasa
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zovkas píše:měli jsme to půjčené přes známého
jo a je to normálně novinářský auto
To řikám

Jinak, spotřebu bych možná čekal ještě vyšší, než Zovkas píše

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
já myslím, že spotřeba na ten motor byla docela velká...den předtím jsem měl možnost se projet 370z a tam se spotřeba držela celou dobu okolo 15 a to jsme to honili dost..
-
- Kontaktovat uživatele:
ale to nieje preplnany motor ale v6 z toho taku silu nevymackas ako z OPC a hlavne ten kruuuuuuuuuuuuuuuuuuuutak 

No ale moc to nejede na to kolik to má výkonu a síly...je to hrozně těžký...
Ono je to jaksi pochopitelne ze neudelaj takovou prasarnu jako nacpat sestivalec do Astry. Ne nadarmo jsou ostre verze aut tehle tridy preplnovane ctyrvalce. Dat dopredu tezkej motor a nechat hnanou predni napravu je nesmysl, jizdni vlastnosti jsou pak sileny.kabrioletak píše:Mrzí mě to velice,že astru cabrio nedělali ve V6ce tak třílitru,ale radost si už udělám u jiné značky.
Takovahle konfigurace by byla jen marketingovej tah podobne jako naslapany SUVcka.
Proti Hornetu 900 asi pojede dobre jen maloktery autozovkas píše:No ale moc to nejede na to kolik to má výkonu a síly...je to hrozně těžký...

-
- Kontaktovat uživatele:
Když kupuješ opici, musíš počítat s tím, že je potřeba mít i na banány.new-name píše:asi tak, když si dovolíš auto za tyhle prachy, máš i na to si připlatit těch pár halířů na kilometru![]()

Jinak auto pěkný a svezení asi taky. Každopádně je to auto spíš pro zábavu než na běžné použití. Takže určitě nemá cenu řešit spotřebu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- kabrioletak
Astra DTI no neboj
to že mě to mrzí to jsem řekl jen tak zasněně,mě je jasné velice
to dá rozum,že takový motory nemůžeš cpát do podvozku jaký má astra,na to nebyla vytvořena
doufal jsem že tohle napadne snad každého proto jsem se ktomu více nevyjadřoval a nechal to jen takovým nesplnitelným snem.Přispívam do diskuze,kde snad většině takové zaklady jsou jasné a nepotřebují podrobný komentař
Navíc se dá trošku podívat do historie a zjistit jaké motorové verze se nejvíce prodávaly a tím více i přepdokládat,že vysoko objemové motory se zde spíše neuplatní.A Opel jako značka má svou páteřní prodej danou uplně někde jinde než v téhle sportovní sféře.

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Bohuzel to vetsine lidi jasny neni a auta co umej rychle jet, nicmene neumej zatacet se prodavaj velmi dobre 

- kabrioletak
No to máš pravdu,že to většině není jasné,taky jsem bral tvou reakci z nadhledem

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz