taky kdyz uz mam jen ctvrt nadrze ci min tak auto jede podstatne lepe, pocitujete to taky?
Tabulky jsou asi zbytečné. Už ve škole se každý učí, že benzín i nafta plave. Tak je jasné, že je lehčí než voda.Phrz píše:hele nemam tu tabulky ale litr benzinu nebude vazit stejne jako litr vody, takze urcite nejaky desetinky tam urcite budourekl bych ze ma o neco vetsi hustotu
taky kdyz uz mam jen ctvrt nadrze ci min tak auto jede podstatne lepe, pocitujete to taky?
Neviem ako u vás, ale u nás stojí garáž riadne prachy. To si radšej odložím tú čiastku do banky a o 5 až 10 rokov doložím a kúpim ďalšie auto. Aj tak v blízkosti môjho bydliska nie sú garáže v uspokojivej vzdialenostidenizuko píše:Podle policajtů to zas tak ojedinělé není. Dneska jsem to nechal zavařit, ale přemýšlím neměl-li jsem si tam raději udělat výpušťák, že bych jim usnadnil práci. Víte ani tak mi neštvou ty peníze ,jako spíš to, že vá někdo vrtačkou hrabe na auto.Každopádně budu shánět garáž a "PLNOU" mé Gé-čko asi jen tak neuvidí.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |