Konec CLASSICa !!!
Re: Konec CLASSICa !!!
tak tak...Chrobak sa donedavna vyrabal...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
zevraj nie lebo brouk sa zevraj nevyrabal v povodnej konfiguracii cize motor , intros, atd. aspon to som cital tak neviem.Pepino_GH píše:brhy - nevím, jestli tím rekordmanem není VW Brouk, toho přeci mrskali v jižní Americe do nedávna...

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
apik neplac pozri si bazare aj kadety sa este predavaju a ako su stare a tiez veci sa nato daju zohnat hold za chvilu uz budeme veterany 

Ale mě se prostě Géčko líbí. Háčko už je moc velká moderna na mě. Géčko má přesně ten vzhled co se mi líbí.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ho sanuj nech ho maju este aj tvoje vnucata ak moje nepredam tak minimalne si ho neham ako druhe auto len na vikendy a dam ho uplne dorobyt taku chutovecku 

No já se taky nebojím, že by nebyli origo díly, ale za tu cenu, co to koupíš na burze v Gliwicích, to už asi nebude
Např. nový oba díly výfuku pro 1.6 16V (originál co se montoval do ;lassic v Opole) = 2000 Kč, zadní komplet ramínko stěrače včetně tý krytky = 450 Kč, atd. atd.

Např. nový oba díly výfuku pro 1.6 16V (originál co se montoval do ;lassic v Opole) = 2000 Kč, zadní komplet ramínko stěrače včetně tý krytky = 450 Kč, atd. atd.

Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal vzdy secko z oplu tak neviem ake su ceny v Gliwiciach okrem okien tie mi doneisli z Polska za super cenu oba trojuholniky zadne 3000 sk
Ha, tak som hrdy ze mam jednu z poslednych Astier G a ze som to este stihol
btw, favorit co som mal bol 15 rocne auto a diely nan holi stale su a este dlho budu cize podla mna sa neni coho bat, a aj tak este som v zaruke
a vrakace su stale cize 

Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
njn géčko končí, myslim velmi úspěšnej model i když má svý mouchy
končí ve správnou chvíli - udělá místo astře classic III, která jestli bude za podobný peníze jako classic II tak nebude mít konkurenci v poměru cena/kvalita
mysím že je to dobře, současný modely nastavily určitej standard značky opel, kterej už géčko bohužel dávno nesplňuje
končí ve správnou chvíli - udělá místo astře classic III, která jestli bude za podobný peníze jako classic II tak nebude mít konkurenci v poměru cena/kvalita
mysím že je to dobře, současný modely nastavily určitej standard značky opel, kterej už géčko bohužel dávno nesplňuje
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
myslim si ze Gcko kvalitou interieru je daleko vpredu oproti Hcku sice tvar exterieru uz nieje najmodernejsi ale furt ma svoje caro
Tak vyhlašuji den smutku. 

Hej...dnesok si zapisujem do kalendara... 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010