zamykání témat...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Cypoviny, dementní témata, a témata založená z nudy budu mazat tak, jak jsem to před pár hodinama udělal s Manliho topikem...
Manli někdy mi příjde, že nemáš všech 5 pokupě a stará ti nedala nebo co, tak se tady chodíš nudit a vymýšlet kraviny. Když Ti ty blbosti smažu, tak založíš další téma "proč mi to mažate" Jak malé děcko, co mu berou hračku... jdi do háje.
Manli někdy mi příjde, že nemáš všech 5 pokupě a stará ti nedala nebo co, tak se tady chodíš nudit a vymýšlet kraviny. Když Ti ty blbosti smažu, tak založíš další téma "proč mi to mažate" Jak malé děcko, co mu berou hračku... jdi do háje.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
a navíc vůbec ste to nikdo nepochopil co tim chtel básník říct...
a že sem do toho taháte svantera... ten s tim nemá co dělat...
tady vůbec nejde o mazání OT, a zamykání témat co se vytáhnou po x letech jedním smajlíkem....
tady jde o princip...
dotaz: kdy měnit svíčky? po 60 tisících... lock
pak druhý den nové vlákno.... jaký svíčky? tyhle lock
ráno: strhnul jsem závit co mám dělat? tohle lock...
takle by se vám to asi nelíbilo co?
prostě jde o něco jiného...
kdyby jste se naučili mazat v odborných tematech OT pravidelně a ne podle toho jak se vám chce neštěk by ani pes.... a téma by nemělo 25 stran ale 3 a problém by byl vyřešen od á až do z a né jako ted že si to tu musí skláádat jako puzzle a vědšinou musí stejně na renbau aby něco dopátral... chapala?
a to že si svanter koupil htp a ted je neštastnej je mi srdečně u prdele
a když neco chci zamknout tak to zamknu hned a ne po několika dnech....
moderujete jako když má ženská krámy... 
a že sem do toho taháte svantera... ten s tim nemá co dělat...
tady vůbec nejde o mazání OT, a zamykání témat co se vytáhnou po x letech jedním smajlíkem....
tady jde o princip...
dotaz: kdy měnit svíčky? po 60 tisících... lock
pak druhý den nové vlákno.... jaký svíčky? tyhle lock
ráno: strhnul jsem závit co mám dělat? tohle lock...
takle by se vám to asi nelíbilo co?
prostě jde o něco jiného...
kdyby jste se naučili mazat v odborných tematech OT pravidelně a ne podle toho jak se vám chce neštěk by ani pes.... a téma by nemělo 25 stran ale 3 a problém by byl vyřešen od á až do z a né jako ted že si to tu musí skláádat jako puzzle a vědšinou musí stejně na renbau aby něco dopátral... chapala?
a to že si svanter koupil htp a ted je neštastnej je mi srdečně u prdele
a když neco chci zamknout tak to zamknu hned a ne po několika dnech....

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
a ty si to prvně přečti pořádně než začneš prskat...Frydex píše:Cypoviny, dementní témata, a témata založená z nudy budu mazat tak, jak jsem to před pár hodinama udělal s Manliho topikem...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sorry... sem se neudržel.
Každopádně hlavní problém a kámen úrazu je v tom, že tady nejdou témata sjednotit. Jen rozdělit, smazat, nebo přesunout.... a to je na .. na nic.
Každopádně hlavní problém a kámen úrazu je v tom, že tady nejdou témata sjednotit. Jen rozdělit, smazat, nebo přesunout.... a to je na .. na nic.
Moje Astrina 1,7DTi

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to vím... 

Moje Astrina 1,7DTi

-
- Kontaktovat uživatele:
Co ?? to sem nepochopil...eXp10it píše:...že lock je opravdu jen SEO berlička...

Moje Astrina 1,7DTi

Návštěvnost webu je tvořená ze třech části:
- přímá (ti lidi co naťukají do prohlížeče astra-g.cz)
- z odkazujících stránek
- z vyhledávačů (u nás nejvíce seznam.cz, google.cz a další)
Zdálo by se logické že na úzce specializovaný web v našem případě fórum bude přímá návštěvnost tvořit největší díl. Pokud je ale webmaster šikovný dokáže optimalizacemi vyhnat web do hodně atraktivní podoby pro vyhledávače. Nad tím co je to atraktivní web pro vyhledávače se dá polemizovat, mezi jinými rozhoduje unikátnost webu, zpětné odkazy, historicita, ale především kvalita a rozsah obsahu.
Pokud někdo vytvoří téma, které je naprostá blbost ale má v nadpisu a obsahu často hledaný a pro vvyhledávače atraktivní výraz (keyword) který na internetu jinde nenajdete pak se Vám na něj dříve nebo později začnou hrnout lidé (nejdříve z google a pak i z líného seznamu). Taková stránka pak postupem času začne nabírat na síle a začne se zvětšovat její RANK a tím začne posilovat přes vnitřní odkazy i zbytek celého fóra.
Pokud téma smažete pak se okradete nejen o lidičky kteří na ní chodili z vyhledávačů, ale posléze i o zmíněný RANK který posiluje celé fórum... Pokud stránku jen zamknete pak zůstane zafixovaná v poloze jaké je, návštěvníkům fóra je to jedno protože postupem času zmizí z jejich dohledu, ale přitom jí vyhledávače pořád najdou na stejné adrese a se stejným obsahem... jednoduše geniální uff to jsem se rozepsal
- přímá (ti lidi co naťukají do prohlížeče astra-g.cz)
- z odkazujících stránek
- z vyhledávačů (u nás nejvíce seznam.cz, google.cz a další)
Zdálo by se logické že na úzce specializovaný web v našem případě fórum bude přímá návštěvnost tvořit největší díl. Pokud je ale webmaster šikovný dokáže optimalizacemi vyhnat web do hodně atraktivní podoby pro vyhledávače. Nad tím co je to atraktivní web pro vyhledávače se dá polemizovat, mezi jinými rozhoduje unikátnost webu, zpětné odkazy, historicita, ale především kvalita a rozsah obsahu.
Pokud někdo vytvoří téma, které je naprostá blbost ale má v nadpisu a obsahu často hledaný a pro vvyhledávače atraktivní výraz (keyword) který na internetu jinde nenajdete pak se Vám na něj dříve nebo později začnou hrnout lidé (nejdříve z google a pak i z líného seznamu). Taková stránka pak postupem času začne nabírat na síle a začne se zvětšovat její RANK a tím začne posilovat přes vnitřní odkazy i zbytek celého fóra.
Pokud téma smažete pak se okradete nejen o lidičky kteří na ní chodili z vyhledávačů, ale posléze i o zmíněný RANK který posiluje celé fórum... Pokud stránku jen zamknete pak zůstane zafixovaná v poloze jaké je, návštěvníkům fóra je to jedno protože postupem času zmizí z jejich dohledu, ale přitom jí vyhledávače pořád najdou na stejné adrese a se stejným obsahem... jednoduše geniální uff to jsem se rozepsal