no a zkus hádat čím to asi je? tam nedáš litr za překročení rychlosti a litr euro...Pico píše:S tou nehodovosťou to je asi preto, že väčšina rozmýšľa ako zákon odrbať. Často jazdím cez Rakúsko a tam sú obmedzenia takisto niekedy na zamyslenie. Všímam si tam jazdiacich našincov. v obci 40 - pre istotu a na ich dialnci 130 dodržiavajú len Češi a Slováci, občas Poliaci. V obci však 50 jazdia aj domáci a to nekompromisne. Prejdeš cez hranicu k nám a v meste v pohode všetci 130 cez obchvat v meste. Je to len v nás.
Neplaťte pokuty za rychlost...!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Jo tohle tady opravdu loni bylo... Jenže ten zákon je z rv. 1990, tak bych se vůbec nedivil kdyby byl už 10X změněn
Když dostanu pokutu za rychlejší jízdu, tak ji dostanu no, co na tom? Jediná obrana pro omezení pokut je jezdit předpisově a nebo to kalit tam, kde není pravděpodobnost srážky s člověkem
Já se tak určitě budu hádat s policistou o zákonech, to je jako přinutit poslance aby přestal říkat kraviny 

Když dostanu pokutu za rychlejší jízdu, tak ji dostanu no, co na tom? Jediná obrana pro omezení pokut je jezdit předpisově a nebo to kalit tam, kde není pravděpodobnost srážky s člověkem

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no ale pozor je tu rozdíl..policista ti tu pokutu dát musí jinak by to bylo zneužití pravomocí veřejného činitele..natož poslanec mlet kraviny nemusí ale jen když si chce udržet koryto...AstraMan píše:Jo tohle tady opravdu loni bylo... Jenže ten zákon je z rv. 1990, tak bych se vůbec nedivil kdyby byl už 10X změněn![]()
Když dostanu pokutu za rychlejší jízdu, tak ji dostanu no, co na tom? Jediná obrana pro omezení pokut je jezdit předpisově a nebo to kalit tam, kde není pravděpodobnost srážky s člověkemJá se tak určitě budu hádat s policistou o zákonech, to je jako přinutit poslance aby přestal říkat kraviny

Copak to já vím jaký je mezi nimi rozdíl, to mě chlapi vysvětlovat nemusíte
Jen jsem narážel na to, že nemá cenu se s nimi dohadovat 

- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
zkouset to radsi nebudu ale je dobry to vedet

FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No sice mimo téma, ale dnes mám pozitivní zkušenost s policií. Jedeme s rodinkou na výlet a ouha policejní hlídka, policajt vylítnul do cesty a zuřivě na mně mával plácačkou-říkám si ojé to bude, ale věděl jsem že jsem neudělal nic špatného tak jsem byl v klídku. No a on na mne jen že mi nesvítí levé přední světlo tak at si to na benzince kousek dál vyměním, popřál štastnou cestu a hotovoo. Takže občas se najde i nějaký rozumný.
Já měl zatím jen to štěstí, že buď po mě chtěli jen řidičský průkaz a nebo běžná kontrola
Se divim že po Tobě nechtěl aby sis tu žárovku vyměnil hned na místě 

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jo to jsem mu navrhoval že ji vyměním hned na místě, ale on že ne, že je to nebezpečné tak u cesty
ale mě ted dochází že jsem to vlastně nenapsal uplně celé a přesně, tak tedy, on mi říkal že mi nesvítí světlo, ale už si nevšimnul toho že tam vůbec nemám žárovku, levé přední se mi totiž mlží tak občas vytáhnu žárovku at vlkost uteče pryč a já ji tam zapoměl dát, takže žárovka mi svítila,ale někde v motorovém prostoru
takže tak, ale došlo mi to až jsem zastavil na té benzince že ji teda vyměním, no otevřu kapotu a.......

-
- Kontaktovat uživatele:
sd
ja policistou nemam rad hlavne tych hlineckych maju tam tu ketensku nalepku o tom chraneni a ked clovek nemoze zaspat lebo nejaky kreteny ozrany v krcme hra nahlas hudba pres leto sa pravidelne mlatia vonkuku na hlavnej a zavolas policiu (suseda) tak jej povie ci dobre pocuje srac jeden a ked uz pridu tak rano a a zozbieraju ozranov ktory tam len tycho pospavaju a pak uz len sa vozia raz sli taky hulicy a skanadou kopol do auta tak to poskrabal a este i hajloval a taky sa vysrali nato ale raz ocina chytili s rosvietenimy neonmi 4 Ks zelenych tam boli sa tam snim o tom debatil povedali ze mozu byt len zlte a biele ze su povolene ale modre niesu ani zakazane tak len tak sa ho opytaly kolko ma u seba povedal 100 a kopu drobakou v opierke ale cheli len papier a dali i blocik neviem hlinecanci su divny
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuhle říkám věta rozvitá... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To jen u nás v ČR hrajeme stále na háčky, čárky, tečky apod. kraviny
Ostatní VYSPĚLEJŠÍ země si rozumí i bez nich