Zdravicko, ja jsem dneska (Nedele 19.7.2009) kolem 18 hodiny minul kabrioletaka. Ale nevim jestli si me vsimnul, ja si ho vsim na posledni chvili. Bylo to kousek za odbockou na Vratimov smerem na Ostravu.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
ten cas by odpovidal...vezl jsem ze Stareho mesta chemii na osetreni pitne vody Pokud mela cernou masku a xenony, tak jsem to byl urcite ja A diky za poklonu (ze je pekna )
Dneska krásna neviem či opc astra 3dv tuším. ale farba bola opc! mala dole aj predný aj zadný nárazník, prefrčala v Stupave po hlavnej okolo 11:30 asi nikto že?
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
Dneska jsem jel s manželkou do Makra přijíždím na parkoviště a snažím se najít místo kde byl stín jenže všude plno tak jedu až do poslední řady. Na kraji stojí červené kombi na boku Internet kafé vzadu klubová samolepka, a v autě někdo seděl takže jsem to zaparkoval vedle něj. Vystoupil jsem z auta obešel červenou Astru k okénku řidiče a chvilku s řidičem pokecal. Kdopak ví, s kým že jsem to kecal??
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Včera jsem asi potkal Zigiho,v 16 hod. mezi Krnovem a Uvalnem.Kombík s Baumaxem na kapotě.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Jo misto by odpovidalo, ale ne doba. Vcera jsem koncil v praci 20:20. Takze jsem se tam mohl pohybovat az pred 21:00
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100