Chci touto cestou a na tomhle topicu poděkovat členovi MAX-CZ za to, že mi zhotovil a poslal nálepku Zafira kterou jsem chtěl. Je nalepená a jsem na ni pyšný! (pořád se snažím každého předjet, aby si ji mohl prohlédnout. Je nalepená na zadních vratech.) DĚKUJI MAXI!
Tak si tu opět poděkujeme, hlavně za ten pocit, že jsou mezi námi dobří kluci, co se snaží druhým pomáhat v nesnázích a nic za to nechcou nebo jen něco symbolického oproti různým pochybným vrakáčům a podobně.
Takže jako tradičně děkuji Romanovi (bundeles) za rychlé dodání zámku do řidičových dveří - odemykat klíčem do zámku je hrozný opruz, když se zbývající dveře normálně odemknou centrálem .
A ještě moc děkuji i pajak7, pájo díky moc za čudlík - přední mlhy svítí na povel tak, jak mají .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Já Děkuji bundelesovi(Romanovi) za výměnu rozvodu s vodní pumpou a olej v převodovce Díky moc Romane.Kéž by bylo víc tak poctivých servisáku
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
Taky touto cestou děkuji Bundelesovi za ovládání předních světel s tlačítkem i na mlhovky. Ještě ho sice nemám, protože ho Radoš vozí ve své astřici, ale jednou se sejdeme a předá mi ho. Taky děkuji Radošovi že mi ho přivezl do Troppau.
Děkuji bohu, že na mě tak sere Tentokrát včera cestou z Prahy se rozsvítila kontrolka dobíjení, poté silný smrad spáleniny z motoru. Asi definitivní KO alternátoru NECHCI VĚDĚT, CO BUDE PŘÍŠTĚ
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Děkuji touto cestou členovi Jerry Mouse za zaslání kódu k mému autorádiu, dnes se mi podařilo rádio opět odblokovat. VÍCE TAKOVÝCH LIDÍ JAKO JE ON BY TO TADY CHTĚLO!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Díky BUNDELESOVI za rychlý super nákup a perfektní rychlost. Spokojenost jako vždy na jedničku, už řadu let perfektní spolupráce.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Dnes v noci mi Radoš 92 předal před továrnou zadní stěrač od Bundelese. Děkuji tedy Radošovi a Bundelesovi za uskutečněný obchod a dopravu. Díky kluci.