Ahoj, potřeboval bych poradit s klimatizací. Při cestě do zahraničí mi v zácpě něco zasmrdělo, rozsvítila se kontrolka klimy a od té doby je nefunkční. V létě 2014 - nový chladič + náplň. Měl jsem auto u mechanika a ten mi řekl, že je to podle jeho diagnostiky (nevím, co používá) vadný kompresor. Řekl mi, ať zkusím sehnat funkční použitý, ale pak jsem se dozvěděl, že existuje víc typů. Nikde jsem neviděl žádný štítek. Přidávám fotky (jestli někdo pozná, co to je za typ). Prosííím.
Díky předem. Mirek
Díky moc za odpovědi Vojtovi i Dennymu. Porovnával jsem to na netu s Denso 7SBU 16C a s největší pravděpodobností by to měl být on. Ještě jednou díky. Jen bych se zeptal, jestli někdo nevíte o takovém použitém funkčním kompresoru za rozumnou cenu.
Ještě mě napadlo (abych měl stoprocentní jistotu), jestli se dá podle VIN kódu zjistit i typ kompresoru na klimu, který je v autě. Pokud ano, byl by někdo ochoten mi toto zjistit, kdybych mu do SZ poslal VIN?
Díky.
Myslim si že v tvojom pripade tam možeš kludne použiť aj iny typ klimakompresoru vhodneho-kompatibilneho na ten tvoj motor za predpokladu že tam použiješ aj tu prvu časť tlakovych trubiek ktoré sú napojene na konkretny kompresor, ten ostatok je už úplne stejnaky a na spojkach kompatibilny, rozdiel je akorát v samotnom kompresore a trubkach priamo namontovanych k nemu. Možno ti to dosť ulahči hladanie.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957