Jasně to byla reakce na Vojtu, ale když jsme u toho, tak v mém DE je vše včetně váhy, teda pokud to dokážu přelouskat a neříkej mi že sousední země v rámci EU má jiný povinosti zápisu než jiná členská zeměToddy píše:Ale kurva ja nemám německý ale HOLANDSKÝ techničák co na tom proboha nechápeš?![]()
![]()
Jasně beru, ale nechápu že to nemá v origo techničáku už z těch důvodů co píšu víše, protože pak to nedohledávají, ale rovnou obšlehnou ten techničák, jak to nakonec bylo i u mneVojta píše:tak to shrnu, prostě pokud si dovezeš astru 1.6 tak neni žádnej problém, ty údaje co ti na technický napíšou do protokolu maj v počítači ............
Přesně tohle jsem dělal i u Zafiry B, co jsem teď měl, protože sice by to přihlásili, ale napsali tam blbosti a já chtěl aby to bylo správně, třeba 17'' a 18'' jen letní - takovou poznámku tam chtěli dát, i když v originálu TP nic takového nebylo. Oni fyzicky auto nepotřebují vidět, ale musí ho "k něčemu co už tu je" přirovnat, takže ti tam nacvakají kolikrát blbiny. Ten výpis z dekry je jedinou dobrou, ale placenou věcí. To je totiž z databáze, kde je o tom autě všechno.Vojta píše:taky sem měl tendle problém, už u dvou aut, obě se v čr neprodávaly (jedno z nich opc) a proto nemaj na technický data, vyřešil to výpis parametrů od dekry za 1900kč, to samý by ti měl udělat i importér ale tam to bude tak za bůro
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |