už mu pár let šlape ale on nabíjí aku 1x za rok

... s tech. věcmi nemám s LIDLem žádnou špatnou zkušenost a na tu nabíječku jsem vyloženě čekal od léta
 ... s tech. věcmi nemám s LIDLem žádnou špatnou zkušenost a na tu nabíječku jsem vyloženě čekal od léta 
Ukecá slevu a pak ještě vyděláváRadoš 92 píše:V posuvném rámu sedačky byla 10tikačka.Tam jsem to jen šmrncnul. Zítra ráno jedu do Opelu pro nějaké drbky - díly. Hlavně pouzdra na klíče. Teď se dělají s těma gumovýma tlačítkama a ty původní plastové jsou hrozné. Bolej prsty. Mám od neděle dovolenou, tak snad konečně...
Dokonce jsem umyl i nějaké "něco", co vypadalo jako rez.

) a jeli s ním pro hnůj, různé cihly apod + mezitím pojezdili do obchodů. Vlastně už od rána. Jako odměnu dostala krásnou koupel u kolegy se Zafirou a nakonec jsme se odreagovali krátkou večerní, ale za to naprosto skvělou, projížďkou se známým s Vectrou.
) a jeli s ním pro hnůj, různé cihly apod + mezitím pojezdili do obchodů. Vlastně už od rána. Jako odměnu dostala krásnou koupel u kolegy se Zafirou a nakonec jsme se odreagovali krátkou večerní, ale za to naprosto skvělou, projížďkou se známým s Vectrou.  .
. Ještě čeká výměna oleje a věcí s ním spojené. Více se rozepíšu v mém tématu.
 Ještě čeká výměna oleje a věcí s ním spojené. Více se rozepíšu v mém tématu. rozvody, gufero, čištění klapky, odpojení lanovodů ručky (na výměnu lanovodů až na jaře
 rozvody, gufero, čištění klapky, odpojení lanovodů ručky (na výměnu lanovodů až na jaře  ) a zprovoznění pravého třmenu a pár dalších drobností
 ) a zprovoznění pravého třmenu a pár dalších drobností   

A géčko půjde pomalu ale jistě o dům dál (už nám je malé, navíc plánujeme rodinu).
 A géčko půjde pomalu ale jistě o dům dál (už nám je malé, navíc plánujeme rodinu). 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |