Otázka k zamyšlení, dokážete odpovědět?

Co se jinam nehodí pište sem
Skuti

Re: Otázka k zamyšlení, dokážete odpovědět?

Příspěvek od Skuti » 23 čer 2009, 23:15

Já se regnul, protože jsem uvažoval o koupi Astry. A teď už tu chodím jenom proto, abych věděl kdy je další sraz a pokecal s mnoha fajn lidma.
U mě teď už to není o autě, jelikož už se mi líbí zase něco jiného, ale chodit tu budu a na srazy pojedu i když budu jezdit třeba škodovkou. Ale Astra pořád bude supr auto, které bylo prostě nadčasové. 8)
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

Reklama

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 24 čer 2009, 17:57

Taky přidám, registroval jsem se, protože jsem koupil astru a tady jsem našel spoustu věcí co jsem hledal. Tak jsem sem začal chodit, skoro každej den, ne každý den tu sem. Málokdy se stane, že tu nekouknu. Je tu spousta lidí, co je fajn, pomáhá, ale zase musím se přiznat, že moc lidí osobně neznám, když jsem párkrát byl na sraze, tak jsem koukal po lidech a stejně nikoho nepoznám. Pár lidí znám, více ne....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

APiK

Příspěvek od APiK » 25 čer 2009, 07:56

Na fórum jsem chodil pár týdnů před tím, než jsem Italku koupil. Vybíral jsem auto a volba tehdy byla ASTRA/FOCUS/OCTAVIA - vše v kombajnu. OCT byla postupem vyloučena kvůli vysokým cenám, nízké výbavě a vysokým počtům najetých km. Pak se už rozhodovalo jen mezi Astrou a Fíkusem. Astra se mi vždycky líbila víc (hlavně interiér), ale v té době jsem spíš věřil Fordu (měl jsem Eskorta a byl v poho). Pak jsem ale uviděl Italku a byla to láska na první pohled. Web a fórum mě pomohli už při koupi (na co si dát pozor atp.). Registrace do klubu proběhla tuším druhý den po koupi za účelem získávání informací.

Nyní je pro mě klub zdrojem informací, nových velmi užitečných a příjemných kontaktů, sem tam se rád podělím i o své zkušenosti. Díky členství v klubu jsem poznal strašnou spoustu perfektních lidí. A hlavně, fórum dnes beru jako velké odreagování při každodenních starostech, tak mi prosím odpusťte "občasné" OT :lol: .

Mezi prvními co jsem poznal osobně patří nooeell (on mě pozval na první pardubický mikrosraz), Cidla, lukaskpd, hanzzz, Paul, Pavlis....

Některá setkání s některými se staly dokonce osudovými a dnes jsme velmi dobrými přáteli i přes vzdálenosti které nás dělí. Dodnes můžu děkovat, že kvůli mé předvánoční nehodě jsem nemohl jet na sraz do Ždírce a díky tomu jsem se poznal s dnes již velmi dobrým kamarádem (obětavým pomocníkem) Trdlem, se kterým jsem v každodenním kontaktu (uctivé, uctivé :) ). Dnes už se známe jako celé rodiny (Martí dáme zmrzlinku?) a naše setkání už nejsou zdaleka jen na srazech :D . To samé platí i o Paulovic rodince (haf haf :) ), dennyho ASE teamu (nedovedu si představit že bych je měl dál než 2 km od práce :lol: ).

Spousta lidí mi moc pomohlo a to nejen s technickými problémy s Astrou, ale i jinak (však oni všichni vědí). Srazy jsou super, jen mě mrzí, že na těch velkých nestihnu obejít všechny lidičky. U dennyho na "klimatizační akci" se ukázalo, že není důležité mít nablejskanou Astru, ale zúčastnit se super setkání se super lidmi. 8) A VO TOM TO JE! A hlavně, fórum dnes beru jako velké odreagování při každodenních starostech, tak mi prosím odpusťte "občasné" OT :lol:

Doslova "žeru" situace typu "náhodných" setkání s AstraManem v Kolíně bez Aster, Poledních přestávek s Miguellem na Shellce, new-nameových neustálých narážek zde a na facebooku a mnoho mnoho dalších situací, bez kterých si dnes už nedokážu představit život.....

Majesty, co zrovna posloucháš? Klidně neodpovídej vím, že se mi to už předem líbí :lol: .
Tak co Marwille, koho ještě společně známe? No nic povíme si to ve školce.
Cidlo, ukaž vlka!
Nenašel nooeell v poslední době "pár" letáků za stěračem? :lol:
Ňamko už ty dýmovnice nehul.
Majla: to je z toho, že, že mám v ICQ pod sebou dva kontakty. Jeden Majla a jedem Majlo. Oba z klubu, ale každý z jiného. Takže až Ti zase někdy budu psát něco o CDčkách nebo o Sarah, tak se nelekej :D .
Denny: 107,8 žejo? Nic jinýho se tu stejně nedá poslouchat.
lukaskpd: vlastne ja to mam strieborne natom nic neni videt :-D ziadna spinka
ostarvský gang pod vedením Frydexe: dodnes si vážím, že jste dojeli do VnL 8)
Defe, tolik pojistek Ti ten modul odpálit opravdu nemohl :lol: .
PepaS: pokud budeš potřebovat rozebrat někdy auto, stačí zavolat - už to umím... :D .
manli2: dobrý psi, mňam
Mike.S, proč to řešíme přes SZ, když můžeme po ICQ - jsme oba lamy. :lol:
rychlyradim: chuligáne :lol:
tak už víte proč je Pepíno GH? :D

Tak co Trdlo, zamyslel jsem se dostatečně? Myslím, že časem do tohoto příspěvku někdy něco dopíšu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul » 25 čer 2009, 11:41

Zamyslet.................já bych i bez zamyšlení řekl že tento web pro mě hodně znamená i když poslední dobou nemám tolik času sem aspoň nakouknout. Ale nedokážu si představit jak bych řešil spoustu situací které se udály kdyby nebylo lidí zde z fóra. Poznal jsem jich spoustu osobně ale musím vyjmenovat Trdla a APiKa protože bez nich si už nyní nedovedu představit ani ten život a to nemluvím o autech ale přesně jak říkali oni sami. Takové kamarády jako má v nich jsem nikdy neměl. Samozřejmě musím také vyzdvihnout dennyho. Hrozně ochotný a šikovný člověk. Ale je jich tu spousty dalších ochotných a šikovných. S kamarádem Cidlou jsme se také kolikrát potkali a vlastně jeho krasavice mi byla vzorem a i on mi kdykoliv když jsem potřeboval pomohl. Pokud jsem někoho nejmenoval tak to není proto že bych na něj zapomněl tak se nezlobte. Jste pro mě jako druhá rodina a Trdlo věř mi že kdybych měl jet 1000km kilometrů pomoci kamarádovi tak pojedu ať to stojí co to stojí. Takže ještě jednou díky vám všem za vše co pro mě děláte a nejen pro mě. 8) 8) 8)
mail: pavel.paul.sever@gmail.com

Pitman

Příspěvek od Pitman » 25 čer 2009, 19:21

Tak u me to zacalo nekdy v cervnu 2006, kdyz jsem od sveho otce koupil Astru...rikal jsem si ze bych ji mohl nejak zkraslit...takze jsem hledal na netu nejake upravene Astry a narazil na forum....koukal jsem jak to maj lidi upravene a hrozne se mi libila Yankova astra a taky astra Polstarka....pres leto jsem se do toho teda pustil a nekdy v zari se zaregistroval a vlozil fotky prvnich uprav....no vysledek byl katastrofalni a prvni reakce desne kriticke....dodnes si pamatuju jak me Yanek zkritizoval (to ti nikdy nezapomenu :D ), ale on to nebyl jen Yanek.....tenkrat to bylo na rucnik, ale ja zacal prebudovavat, predelavat, pridelavat, zadelavat, dodelavat...az z toho mam tu dnesni podobu.....na podzim 2006 a v zime 2006 jsem se hodne bavil s Polstarkem....bydlela kousek ode me a obcas jsem k ni zajel pokecat......jinak jsem take obcas neco napsal sem ale nic moc......pak prisel na jare 2007 maly sraz v Letnanech kde jsem poprve videl pripady jako Miloshe , Defa (od toho jsem se dozvedel ze jsem vypadal desne nemyslene :D ), Sovu, Paula, Mira-Designa (ktery ted sedi v praci 20 metru ode me) a dalsi...no a pak uz prisli Milovice a dalsi srazy a tak to slo a ja poznaval vic a vic lidi......a vydrzel jsem az do dnes.....tak borci...je to tu super.......
mno a proc tu sem..asi kuli lidem a peknym autum.....ja jsem pako a stejne podle navodu bych nic nesvedl a kdyz jsem mel neco s autem a napsal jsem o radu tak mi bylo odpovezeno pokazde neco ve stylu..odpoj, vyndej, promer a vymen a pohoda...jenze na kancelarskou krysu se musi pomalu a pekne to rozepsat...takze jsem stejne pokazde jel do servisu s kazdou prkotinou.....proto spise ctu sekce prodam, pokec, srazy a vase auta a na ty dalsi uz ani moc nekoukam :D
Šampónek

manli2

Příspěvek od manli2 » 17 bře 2013, 00:09

no zajimavé čist něktterý věci s odstupem času :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 17 bře 2013, 00:26

To jo.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 17 bře 2013, 09:20

Tak na tento topic jsem ještě nenarazil. A když se tak stalo tak odpovím ikdyž jak tak čtu nikdo jinej se dotoho nehrne :wink:
Koukám, že vznikl v době kdy jsme našeho Mazlika Astráka pořídili. Registrace proběhla ze dvou důvodů
1. jako většina informace o novém autě a pomoc od lidí co už mají zkušenosti.
2. touha mít na kufru nálepku klubu :)
Úplně první človíček z klubu se kterým jsem něco řešil byl Cobein a to že mi prodal nápisy a znak na páté dveře (dodnes tam nápisy nejsou :oops: čekal jsem na nalakování , ale asi se konat nebude). Už jeho přístup mi prozradil, že volba tohoto klubu byla víc než dobrým tahem. O partě lidí co se tu schází každý někde jinde a díky internetu spolu, mě přesvědčila i událost co se stala o něco později právě Cobeinovi. A to už jsem byl hrdý na to že máme v garáži Astru a ne Xsaru jak to mělo být 8). Potom Rychlýradim, který mi dovezl nálepky klubu až domů a Radoš co mi ochotně nafotil celou demontáž lampiček a další...
Je jen málo dní v roce kdy se nedostanu na fórum. Ale záložka astra-g je to první na co kliknu když pc zapnu. A jak tu už mnozí psali hodně se těším co si zase přečtu a co kdo napsal k tomu či onomu. A když se tamobjeví určitý jména člověk už ví že toto si přečíst musí :wink:
Byli jsme zatím jen na pár srazech ale bylo to vždy super. Nejvíc se mi do paměti vryl fotbal s dýmovnicí ve Ždírci 8)
Myslím, že až na pár lidí, kteří tu stejně nikdy dlouho nevydrží je to tu spousta super, ochotnejch a fajn lidí!
Vždycky jsem byl přesvědčenej, že klub určité značky je o tom aby se tam řešili auta jedné značky a na srazech aby se setkávali majitelé a fandové této konkrétní značky. Ale čím jsem tu dýl tím víc jsem přesvědčen že tady to tak docela neplatí a zdejší klubáky spojuje už mnohem víc než jen nálepka klubu na pátých dveřích.
Taky hodně doufám, že se konečně dostavíme na nějakej větší sraz. Třeba druhej celorepublikovej.
Díky lidi, že jste jací jste!
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

Joska

Příspěvek od Joska » 17 bře 2013, 11:20

Tak já se opakovat nebudu, auto, sraz, kamarádi...(bohužel na nákupy moc nedošlo, když jsem scháněl disky, tak jsem radši koupil nové plecháče, pár měsíců po tom jsem se přihlásil sem, a když jsem zjisil, že za polovinu ceny jsem mohl mít litáky, tak mě to zamrzelo.

spíše proč jsem ještě neodešel, - jsou to fakt asi ty kamarádi. Co poradí, a pak Def me nenechá, vždy mě do něčeho zatáhne a pak prostě musím slib splnit. 8) .
Pro mě je to třetí rodina, (první je ta skutečná, pak je to na rovinu papírácké forum) ale pak hned kotroluju astřičku. Lidi jsme blázni, ale když vidím kluky z papíru, to jsou větší blázni :lol: .
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

spermin

Příspěvek od spermin » 17 bře 2013, 12:37

po koupi auta jsem sháněl informace.
Rád poradím jiným i nechám si poradit a je to tu super.
A VOTOM TO JE.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Odpovědět