Hoi,
na chalupe bych potreboval dat zvonek na spodni branku, ktera je cca 50m od domu. Samozrejme vim, ze nejlepsi by bylo natahnout kabel, ale to bych musel vykopat diru na kabel a pak jeste projit nejak barakem. Tak se ptam kdo z vas poradi nejaky bezdratovy zvonek. Vim, ze vsichni znami po koupi par kusu ruznych bezdratovych zvonku stejne natahli kabel, protoze zadny nebyl spolehlivy. Ale treba nekdo poradi neco s dobrou zkusenosti. Navic bych uvital, kdyby slo pripojit nejake robustnejsi tlacitko, treba T6 nebo neco podobneho, protoze plastak by nemel asik dlouhou zivotnost na plote (mame pobliz detsky domov).
Bezdratovy zvonek
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezdratovy zvonek
No taky jsme zkoušli co a jak, bylo mi porazeno a nakonec jsem to i udělal. Zkoušeli jsme různé typy zvonků a nic nefungovalo tak jak by mělo. Ani ty nejdražší. Nakonec jsem tedy udělal to, že jsem dal na radu a koupil obyčejný bezdrátový zvonek u wietnamců, za nějakých 200kč, má nějakou atypickou baterii, ale jedu už přes půl roku a perfektně! Takže tady mi zrovna potvrdilo, že výjimka potvrzuje pravidlo. Ne vše co je drahé musí být dobré a ne vše co je levné musí být šmejd. Jo, zvonek mám bezdrátový a ne do sítě, ale na baterky. V tlačítku je nějaký atyp baterie 12V a v přijímači, teda té 36melodijní zvonkohře jsou 3 AAA baterie.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
se zvonky mám jako saniťák bohaté zkušenosti a musím říct, že když vidím bezdrátový zvonek tak už koukám, kde si nasbírám kamení jelikož z 90% nefungují a ti lidi o tom ani neví. I naši si koupili bezdrát aby si ho nosili na zahrádku. Vydrželo jim to asi týden pak díky tomu že tu hrací krabičku museli nechávat teměř u domu aby to mělo dosah tak to vzdali. Ale pokud Radoš našel funkční tak proč ne? Jen až se vybije tak budeš muset koupit asi novej a nebo si nějak pohrát.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Luboš X17DTL
Nevím, jak je to s dosahem, ale tchán si koupil zvonek, kde je tlačítko na baterky, zvonek je v zásuvce, má to ale cca 10 metrů, jednou to reklamoval, dostal nový a šlape už asi rok bez poruchy. Zvonek vypadá hezky, je to placka, která zakryje hnusnou zásuvku a má asi deset různých melodií, které nelze přeslechnout.
Zusím ho vyrvat ze zdi a dát co nejdál to půjde a pak poreferuju.
Zusím ho vyrvat ze zdi a dát co nejdál to půjde a pak poreferuju.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Přesně jak píšeš, všichni natáhli kablík, kromě ex a když jedu pro syna, volám telefonem, páč je to jenom pro zlost, věčně nefunguje.
Kamarád vzal polní lopatku a ostrou hranou udělal v trávníku rýhu, do které dal nějakou starou dvojlinku a funguje mu to dobře, dokonce mu to ani myši nepřekousaly. Měl to za chvilku. Barák holt objedeš...
Nebo kup bronzovej zvon
Kamarád vzal polní lopatku a ostrou hranou udělal v trávníku rýhu, do které dal nějakou starou dvojlinku a funguje mu to dobře, dokonce mu to ani myši nepřekousaly. Měl to za chvilku. Barák holt objedeš...
Nebo kup bronzovej zvon

Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE