joooo..tak na to jsem taky koukal a jako auto pro ženu do krámu by o stačilo
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Je to docela podobný pětistovce, ale to není na škodu jelikož ta se moc povedla. A musím říct, že co se designu miniaut týče, tak za mě ta 500 může být asi jediným konkurentem Adama. Jinak Aygo a bráchové Citygo a Up a další se můžou jít zahrabat. Povedl se
Ale ženě do krámu bych raděj koupil Insignii ST ať z toho obchoďáku taky něco doveze, že jo
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
insignii OPC 2.8 4x4 si hodlák kupovat já už na ní šetřím a myslím že když bude jezdit do krámu sama něco v tom Adamu odveze
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
vyzera velmi dobre.kvoli tej kombinacii farieb-strecha strieborna mi pripomina na 1. pohlad audi A1.samozrejme ze krajsi ako vw up,skoda citygo,... z tycto malych aut je asi najkrajsi,potom fiat 500,renault twingo.
pre mna je velmi zaujmave ze do toho dokazu narvať take "velke" objemy motorov.napr vw do UP,citygo a mii iny ako 1l motor nenarve.a pre GT chceli (ak sa dostane do vyroby)dat povodne 1,2tsi ale nevlezie tam.tak tam len "domontuju" turbo do 1l.
hlavne nech daju rozumnu cenu.