Jaky vychytavky mam jeste do sve astry dodelat
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky vychytavky mam jeste do sve astry dodelat
start na spínač,denní svícení,pořádné stěrače,americké blinkry,parkovačky do mlhovek-vypadá to víborně!
Je toho spousta,ale mít čas na realizaci,to je horší,vymýšlet,to jde rychle,stačí si stoupnout k autu a už to jde,ale pak se do toho pustit,to chce odvahu
Je toho spousta,ale mít čas na realizaci,to je horší,vymýšlet,to jde rychle,stačí si stoupnout k autu a už to jde,ale pak se do toho pustit,to chce odvahu

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Strado, temi poradnymi steraci myslis jako typ Flat? pokud ano nevim co je na nich poradneho 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tajně sním o 6-CE 
kdyby někdo věděl, ať dá echo

kdyby někdo věděl, ať dá echo

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jojo,ale z toho roomstera,jsou úplně jiné a mají jiné uchycení,mě taky flaty od bosche skákaly,měl jsem i valeo,taky!tyto jsem sehnal,udělal a napasoval na origo ramínka,které jsem musel trochu uříznout,napasovat a nastříkat,vypadá to dobře a stírá ještě líp,fak vůbec nevíš,že setřely,kdyby ti neproběhli v zorným poli!Ale jak chcete,já jsem max spokojenej a každý at to řeší po svém.... 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak par uprav jsem dnes dodelal diky par schopnym lidem, vice v CLUB CARS nebo v mem podpisu, foto dodam az bude hezci pocasko 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Marťas-Pupík
Co bych chtěl dodělat vím. Na služebním autíčku mám ve vnějších zpětných zrcátkách zabudované osvětlení okolí vozidla. Je to paráda, v noci aspoň vím, kde ( a do čeho ) šlápnu po otevření dveří
. Nezkoušel někdo z vás něco podobného namontovat i do Astry? Nebyly by nějaké tipy, jak na to?

Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???