!!!POVODEŇ!!!
Re: !!!POVODEŇ!!!
Nezbývá mi než tady napsat taky nějaký řádek. Jsem z Bohumína a musím říct, že letošní povodně oproti roku 97 byly v Bohumíně lepší. Náš PAN STAROSTA si prosadil vybudovat v Bohumíně protipovodňové kanály a taktéž zvýšit břehy a vyčistit koryta. Letos jsem poprvé viděl, jak jsou protipovodňové kanály geniální věc. Nebýt nich, tak je celý celičký Bohumín pod vodou a opakuje se to, co v roce 97 a hodně lidí by opět přišlo o střechu nad hlavou. Jo a nezbývá mi než pochválit všechny dobrovolné hasiče. Kluci za to neberou vůbec, ale vůbec nic, mají stroje, které byly vyřazeny již kdysi dávno z provozu, ale jejich zapřičiněním nadále fungují a šlapou perfektně. Jsou to kluci, co vám pomůžou za každé situace a nikdy neřeknou ne a když už by normální člověk odpadl, tak oni nadále fungují. Kde by jsme bez nich byli, myslím že na to si každý dokáže odpovědět sám. Jediné, co mě vážně štve, že se pošlou peníze, na které tak makám já i vy blbým Řekům, kteří si je vůbec, ale vůbec nezaslouží a chudáci lidé, které zasáhla povodeň si budou muset peníze schánět a pučovat. Kdyby bylo na mě, tak bych jim nechal vybudovat nové domky, pokud o ně přišli úplně a zbytek, pokud by už nějaký zbyl bych věnoval na protipovodňové kanály a prevenci proti povodním 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
u Teplic nad bečvou se měla dělat tzv. Suchá hráz... že by se voda v případě povodní rozlila do polí, luk. ze 451 majitelů pozemku jich 201 vůbec nereagovalo na výzvu povodí moravy, a 25% jich odmítlo....Oplíček píše: pokud by už nějaký zbyl bych věnoval na protipovodňové kanály a prevenci proti povodním
starosta troubek před třemi lety vyloučil že by se někdy opakovala povoděn z roku 97 a proto žádné opatření nechtěl.... stejně jako si to myslela vědšina lidí z dnes zatopených troubek.....
má cenu dávat peníze někam kde je nechtěj?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Jistě že nemá
Ale za všechno můžou jako vždy politici, lidi jsou přece nejchytřejší, nejhodnější, nejspravedlnější a oni nikdy za nic nemůžou..

A teď jak Vašek prohlásil, že by nedával ani korunu státních peněz pro opravu baráků v zátopových oblastech
jen souhlas..něco jiného je lidem nabídnout jiné pozemky a tam ta pomoc je už o něčem jiném..
U nás v Ově-Zábřehu kolem Odry jsou velice levné pozemky (proč asi) a když tam někdo chce stavět aby ušetřil, tak ať si staví, ale ať po mně potom nechce prachy a soucit když se probudí i s barákem v polsku

Ale za všechno můžou jako vždy politici, lidi jsou přece nejchytřejší, nejhodnější, nejspravedlnější a oni nikdy za nic nemůžou..

A teď jak Vašek prohlásil, že by nedával ani korunu státních peněz pro opravu baráků v zátopových oblastech

U nás v Ově-Zábřehu kolem Odry jsou velice levné pozemky (proč asi) a když tam někdo chce stavět aby ušetřil, tak ať si staví, ale ať po mně potom nechce prachy a soucit když se probudí i s barákem v polsku

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
a ty bys jim to prodal za 6,5kč za m2....možná že kdyby to vykupovalo přímo povodí tak by to lidi prodali ale když jim to nabízí soukromá firma tak se nedivím že se na to většina vysrala...
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
kluci, kdo by věděl o někom zatopeným ,kdo by užil sportovní kočárek, máme jeden, kterej bysme mohli postrádat...je sice jetej, ale slušnej... 

ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000