Reklamace
Reklamace
zdravim dneska jsem šel reklamovat zapalovací lištu a prodejce se mě ptal jestli mám doklad o odborné montáži ,kterej samozřejmě nemám protože lištu jsem zvládnul asi jako každý jiný nandat sám,jde o to že prej při reklamaci hledí jinak když je doloženej doklad o odborné montáži ,nemáte někdo podobnou zkušenost ? sehnali jste si někde doklad nebo jste reklamovali bez něj a úspěšně? 

Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reklamace
Mno kdysi to na me zkouseli pri reklamaci zakladni desky. Ale ja mam potrebne papiry. Ale v tvem pripade bych asik bud sehnal nekoho kdo ti vystavi ono potvrzeni a nebo bych to jeste mozna hral na to, ze jsi na to nebyl upozornen a v navodu to neni a normalne ti to prodali.
bohužel na každém dokladu co koupíš v autodílech mají poznámku "montáž svěřte odbornému servisu"
a zrovna nikdo známej kdo dělá auta není 

-
ja mam nazor reklamuješ zboži že nefunguje nebo proste je na nem vada a myslim si že v zakone neni nic o tom kdo nebo jak ma co montovat.ty reklamuješ zboži že neni funkčni! to je to že nekde k reklam. vyrobku chcou i krabici dalši ko.. reklamuji zboži a ne krabici. jinak co ti poradim docela často reklamuji . rada zni zavolat na čoi, v tvem mestě maji tam poradnu tam ti vše nejlip reknou. musis na ne tvrde!když to vemou maji 30 dni na reklamaci, pocita se to as od nasledujiciho dne.31 den ti bud vrati zboži- je funkčni , nebo vymena zboži, nebo když budes myt 3krat reklamci stejna zavada tak bud penize nebo nov.zboži , a nebo když 31 den reklam.vyrobek neni na prodejne požaduj bun novej nebo penize. tak si myslim že to je ale čoi poradi presně
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi kupoval? u "Adama" v TP?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kupoval jsem v AutoAnděl v Ústí nad Labem
pokud nemáš v záručních podmínkách uvedeno že montáž musí provést autorizovaná / servis/ společnost nebo osoba, trvej na reklamaci,
mi takto nechtěli uznat montáž el. multifunkční trouby, a na tomto pohořeli, ale pokud budeš muset řešit soudně, to ti nezávidím.
a za další, řekni, že nebyla montována, ale otestována před montáži a že není OK.
ale je pravda, že spotřebič je něco jiného než ND.
mi takto nechtěli uznat montáž el. multifunkční trouby, a na tomto pohořeli, ale pokud budeš muset řešit soudně, to ti nezávidím.
a za další, řekni, že nebyla montována, ale otestována před montáži a že není OK.
ale je pravda, že spotřebič je něco jiného než ND.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Todle na mě jednou taky zkoušeli s denníma světlama, ale nikde sem to neměl výslovně psáno ( na záručáku) že určenou pro odborný servis.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981