Jinak k těm dofukovacím tlumičům, denny - zdejší člen, je nabízí za super cenu.

Vůbec ty tlumiče něřeš, dej tam klasiky. Mise normálně rozervaly na dva kusy, to byl maras. A auto začalo skákat jako blázen a při vyšší rychlosti se roztřepalo, sem myslel, že ho neudržím na cestě.puma163 píše:Chci se na něco zeptat. Tedy těch co trošku sledovali co jsem psal a viděli ty fotky cca 5 příspěvků výše. Dal jsem za to auto 80 000 Kč a ted mě to trošku vrtá hlavou. Jde mě o to zda jsem to nějak nepřeplatil. Je to Astra 2.0 DI 16V CD najeto 125 000 Km. Na zadních tlumičích nejde to dofukování. Jinak jede dobře motor ok. klima man. 4 airbagy, el. okna zrcátka atd. Prakticky nové zimní gumy na autě + fungl nové kolo jako rezerva. Dostal jsem k tomu funglovku baterku 78 Ah se zárukou na 3 roky a sadu nějakých leštěnek a konzervantů GARDX, navigaci garmin.lékárnu s trojúhelníkem, pojistka Carlife stříbrná hvězda na poškozeníí mechanických dílů na rok. Ale jak jsem se dozvěděl tak na ty dofukovací tlumiče to neplatí,že je to prý spotřební díl. I když mě to dofukování jako mechanický systém připadá. Díky za názory.
To denny: Takže jestli jsem to dobře pochopil. Přijel bych,ty je dodáš a namontuješ a +- do 5500 se vlezu komplet ? Pokud by to tak bylo,tak do toho půjdu. Ale až tak na podzim. Ted na mě útočí účetní, daně, zdravotní poj. Prostě každoroční jarní masakr.Kdybys potřeboval pak ty tlumiče s dofukem,tak je umím nahradit dofukovacími od MONROE.
Celá sada tě vyjde jako jeden kus od GM.
Doporučená cena sady je 5356,-.Máš u mě jako člen slevu 15%,čili 4553,-.
Montáž při náhradě původních 500,-pro členy fora.
Celkové domontování sady /na vozy,kde to není v serii/1500,-
Tipoval bych to kotouče... Nevím proč, ale mě toto teď ASI dělají nové kotouče s destičkama... Někdy to dělá při 70km/h, jindy při 110km/h... Začalo to nějak v prosinci 2009 a od té doby se toho nemohu zbavitpuma163 píše:Rozjel ji na 150 a prý všechno ok,jen při brzdění že cítil nějaké vibrace ve volantu.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |