Poraďte, nový PHONE

Co se jinam nehodí pište sem
brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte, nový PHONE

Příspěvek od brhy » 20 kvě 2009, 11:26

ale ani iphone nedoporucujem z toho vypliva ZE vsetko co ma operacny system Windows je pomale !!!! odteraz prejdem asi na Symbian a Iphone neako nemusim nic mi to nehovori :( aj ked ho pouziva brantranec, segra, sesternica, a stryko a este vela lud len ja NIE :D :mrgreen: SMRT Iphonom a americkym haraburdam okrem harley davidson a americkym V8ckam :lol:

Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 20 kvě 2009, 11:29

Podle mě je I-Phone zbytečně velká a těžká cihla. Ovládání je docela super, ale je to telefon spíš na multimédia, než na práci. Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného, ale ať vylepší co chtějí, i když pochybuju, že vylepší všechny chyby, pořád to bude nepraktická cihla.
Operačním systémem to až tak není. Záleží na celkovém provedení a uspořádání paměti. Třeba starší N95 má symbian mnohem rychlejší, než novější N85. Stejně je to u windowsových mobilů. Je potřeba pročíst recenze a vyzkoušet při nákupu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 20 kvě 2009, 11:48

Tak iPhone je těžítko...ostatní názvy bych musel už psát sprostě.

Koupil bych asi nějaké HTC zaleží kolik peněz do toho vrazíš a hlavně aby to byl ofic. dovoz (reklamace - bez problémů)
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 20 kvě 2009, 12:18

to majesty: hold oni spravili telefon ktory neni robeny na win 6.5 kamos co robi v sonyericcsone (maju nastarosti opravy a dovoz) hovoril ze Xperia s tymto win je dost na .... ale ked tam das win 6.0 tak je to uplne o niecom inom rychla nemrzne a 100 pro spolahliva len kebyze mam kupit ten win na mobil tak dalsie 3.000 v pi.i

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 20 kvě 2009, 21:53

Chceš dotykový displej a pořádnou výdrž ??? tak se koukni tady.. http://www.mobilmania.cz/clanky/novinky ... fault.aspx :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 20 kvě 2009, 22:03

JA som si kupil asi pred no uz to bude rok LG KU990 (Wievty) a naprosta spokojnost sice iphone ma vacsiu operacnu pamat ale toto LG je proste take elegantne,stylove mne osobne sa velmi paci a je to aj dobry telefon celkovo,odporucam.
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 20 kvě 2009, 22:09

Iphone nemá OS Win., znám dva lidi co ho vlastní, první mi řekl, že to byl krok vedle, nevyhovuje mu SW, HW je prý OK. Druhý nedá na Iphone dopustit, ale uznává, že je to lepší mp3 přehrávač s telefonem. Víc jak deset lidí z okolí má HTC, jsou nadmíru spokojeni..i moje dcera, jen já mám smůlu, asi špatnej kus... S kolegou jsme se shodli, že tyhle dotykový hračky nejsou pro člověka, který se věčně hrabe v autech, on má jednoho z posledních Siemensů a byl spokojený, jen Siemens už pomalu dosluhuje a on stojí před stejnou otázkou... Podle mne, Trdlo něco outdoorovýho a Yanek HTC, jen nevím který :wink:
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 20 kvě 2009, 23:33

Yanku, s tvejma požadavkama bych šel do Omnie. :wink: Ta je luxusní, jen mě by vydržela tak den vcelku, pak by přišly první šrámy a ..... Asi vezmu tu Evolvu. :)
END

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 21 kvě 2009, 16:51

No jestli ti padá mobil neustále na zem, tak si ho obal tou bublinkovou výplní, co se dává do poštovních zásilek :lol: Vyřežeš otvory na tlačítka, displej a mikrofon a máš odolný telefon :lol:

Já jsem to vyřešil tak, že na SE K550i ( a samozřejmě ještě na další modely i jiných značek ) se dá sehnat plechový 3 dílný kryt, který působí vzhledem hlíníku... Stál mě sice kolem 300Kč, ale mám ho už dva roky a vydržel leda cos... I účel to splnilo, jelikož na samotném mobilu není ani jeden škrábanec 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 21 kvě 2009, 17:11

ja len odporucim Samsung Omnia, dlho vydrzi ( 5 dni ) ak s nim robis priemerne a ak vela tak 3 dni, ma win 6.1 a sice neni turbo ale neni rozhodne pomalicky a to ho mozes mat cely zapratany cim chces, brutal finkcie ako gps, word, pdf, zip, kludne na nom rozbehnes sql databazu a apache server na php stranky, kopa hier ak to nekoho bavi a podobne, o uzitocnych programoch ani nehovorim ( napr ratac spotreby podla gps, alebo nahravanie si cesty cez gps a nasledne vlozenie do existujucich map a podobne ), len tento mobil strasne na pi foti na slnku a nekupovat cez orange, prislusenstvo co k nemu dava samsung cele skoro vyrabuju :cry:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Odpovědět