Šoupací interierové dvere
Re: Šoupací interierové dvere
zárubně u nás u stolaře jako skládačka cena 1300 za soupravu bez prahu.
dveře na objadnávku v PL cca 3500 až 4000 kč kus v POLSKÉM TĚŠÍNĚ. Čekal jsem na ně 4 týdny.
jsou dělané podle mých rozměrů
dveře na objadnávku v PL cca 3500 až 4000 kč kus v POLSKÉM TĚŠÍNĚ. Čekal jsem na ně 4 týdny.
jsou dělané podle mých rozměrů
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
Ahoj, mám doma ty dveře na obrázku. Jde o kování Herkules http://www.tilia.eu/cz/katalog/1542-POS ... 50KG_SADA/ a samotné dveře je lamino z Baumaxu - montáž vlastní. Všechno dohromady jsem pořídil za 2000,-
Okolo dveří je "fuga" cca 1cm - záleží teda, jak jsou rovné zdi. Někde je to až u zdi a někde je díra větší. Původní futra jsem vyboural, takže tam vůbec nejsou.
Ještě se chystám nalepit tam nějaké kartáče, aby se ty díry "zakryly", ale zatím se mi nedaří sehnat firmu, kde by je prádávali na metráž.
No tak to jen takový tip
Okolo dveří je "fuga" cca 1cm - záleží teda, jak jsou rovné zdi. Někde je to až u zdi a někde je díra větší. Původní futra jsem vyboural, takže tam vůbec nejsou.
Ještě se chystám nalepit tam nějaké kartáče, aby se ty díry "zakryly", ale zatím se mi nedaří sehnat firmu, kde by je prádávali na metráž.
No tak to jen takový tip

jo, a v mém případě tam dají do těch výplní i to sklo-plexisklo, jsou vyndávací.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
este sa davaju supacie dvere do steny to je pekne
jo do pouzdra do steny, ale nevím jak bych dostal do panelu to pouzdro:)
Řešením je sádroš a představná stěna. V ní pak budou dveře schované. Ale sebere Ti to tak 12 cm prostoru místnosti....Jocker píše:jo do pouzdra do steny, ale nevím jak bych dostal do panelu to pouzdro:)
To by se mu to malinko prodražiloPavelC píše:Řešením je sádroš a představná stěna. V ní pak budou dveře schované. Ale sebere Ti to tak 12 cm prostoru místnosti....Jocker píše:jo do pouzdra do steny, ale nevím jak bych dostal do panelu to pouzdro:)

Opel Astra G - červená, 1.6 16V, 5.dv., Hatchback,r.v. 2002, 74 kW, alu kola 195/60 R15, CDR 500, 4 x airback, manuální klima, vyhřívaná zrcátka, check control
No záleží, jak moc velká je ta stěna a na použití toho zásuvného systému. A pak hlavně na tom, zda si to člověk udělá sámRejhy píše:To by se mu to malinko prodražilo

Rozhodně ale nekupovat sádrokarton a profily v OBI nebo Baumaxu, ale někde ve stavebninách. To jsou pak úplně jiné ceny...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to dělá ještě tak, že jak je ta kolejnice na zdi, tak přes ní se udělá takový kryt ze dvou desel Vypadá to jako garnýž, prostě dvě fošny do elka. Zakryje to z hora kolejnici a trošičku dveře. pak to vypadá líp. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."